Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1591. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamást reggel még mindig az a kérdés kínozza, hogy hiba-e, hogy nem tett meg többet a házasságáért. Miután Joe-nál nem igazán talál vigaszt,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1591
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 29., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Tamást reggel még mindig az a kérdés kínozza, hogy hiba-e, hogy nem tett meg többet a házasságáért. Miután Joe-nál nem igazán talál vigaszt, mert váratlanul összefut Szofival, érzelmileg teljesen össze van kavarodva. Aztán amikor hazamegy, minden, ami történik, arra emlékezteti őt, hogy mennyire határtalanul boldog Flórával. Ebbe az idillbe csöppen bele Szofi, aki kér még egy esélyt Tamástól, és szerelmet is vall neki.

Karesz nagyon dühös lesz, mikor megtudja, hogy Lili és Olivérrel fognak utazni Tedivel egy hónapra. Görcsösen elhatározza, hogy ezen az utolsó napon a világ legjobb apukájaként fog viselkedni. Természetesen sok minden félresikerül, és Karesz már azt hiszi, hogy minden hiába volt. Végül aztán meg tudják menteni a hangulatot, és hirtelen harmonikussá válik a búcsúzás napja.

Reggel Orsi bejelenti, hogy a hétvégén elköltözik a lakóhajóra, amitől André pánikba esik. Könyörög Rolandnak, hogy segítsen neki, mert meg akarja ragadni az utolsó esélyt, hogy visszakapja Orsit, aki élete szerelme. Roland végül elviszi Orsit egy romantikus helyre, ahol André vacsorameghívással várja. Orsi azonban nagy botrányt csinál, és kiosztja és megalázza Andrét.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top