Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1592. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Reggel a fiatalok nem találják Diát, de egy darabig még azt hiszik, hogy Tamásnál van, hogy elnézést kérjen a szerdai „gegért”. Amikor nem… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1592
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 30., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Reggel a fiatalok nem találják Diát, de egy darabig még azt hiszik, hogy Tamásnál van, hogy elnézést kérjen a szerdai „gegért”. Amikor nem találják, még mindig nem gyanakszanak semmire, de a nap közepe táján kiderül, hogy valami gáz van. Tamás mindenütt keresi a lányt, de nem találja, míg este a lakásban egy levélre bukkannak, amiből kiderül, hogy Dia lelépett Amszterdamba.

Tamara, amikor reggel átmegy Szofihoz, látja, hogy a barátnője teljesen maga alatt van. Elhatározza, hogy kihúzza őt a depresszióból, és programokat szervez neki, Evelinnel és Nikivel. Szofi nem igazán élvezi a szusi tanfolyamot, de a többiek kedvéért próbál úgy tenni, aztán egy pillanatra feloldódik a közös csajos fotózáson. De amikor egy pillanatra eszébe jut Tamás, elkomorodik, és otthagyja a lányokat és Tivadart.

Karola reggel aggódik, amiért Maxim nem keresi az interjú óta, nem tudja, hogy mikor lesz a dal premierje, kell-e rajta még dolgozni, stb. Ekkor kap egy hívást Krisztiántól, hogy jöjjön be a szalonba, amit nem ért, de végül Bence rábeszélésére elmegy. Krisztián szeretné, ha Karola tetoválna ki egy nagyon fontos kuncsaftot, mert ő a legjobb. De Karola meg van bántva Vanda miatt és otthagyja Krisztiánt. Később Bori ráveszi Karolát, hogy menjen vissza a szalonba, és Karola belátja, hogy igazuk van, és kibékül Krisztiánnal.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top