Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1593. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás egész hétvégén próbált Dia nyomára bukkanni, de eredménytelenül. Retteg, hogy kirúgják a munkahelyéről illetve, hogy Bécy mit fog szólni… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1593
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 2., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Tamás egész hétvégén próbált Dia nyomára bukkanni, de eredménytelenül. Retteg, hogy kirúgják a munkahelyéről illetve, hogy Bécy mit fog szólni a kialakult helyzethez. Legrosszabb félelmei válnak valóra, mert Bécy totál kiakad rá és egy lúzer amatőrnek tartja, amiért hagyta, hogy meglopja egy rokona. Cinikus megjegyzéseket tesz, hogy először a „sógora”, most a keresztlánya, brávó… Bori meghallja a beszélgetést és segíteni akar Tamásnak, ezért a lányokkal nyomnak egy rögtönzött táncos showt Bécy-nek, aki meglágyul és hajlandó Tamással tölteni egy napot enyhítendő a magányát.

Bella reggel pánikba esik, mert úgy tűnik, hogy Milán emlékszik arra, hogy lefeküdtek egymással. Ezért igyekszik megakadályozni, hogy a fiú kövesse a forró nyomot, ami elvezethetné őket a laptophoz. A nyomozás közben Bella, kis híján önmagát buktatja le, így aztán végül elmegy Milánnal és Karesszel. Bár a nyom zsákutcának bizonyul, Milán mégis elkezd emlékezni a részletekre. A nap végére ugyan még mindig nincs meg a laptop, de Milánnak beugrik, hogy lefeküdtek Bellával.

Gábor reggel részt vesz Szilvi anyjának szülinapján, amit Szilvi igyekszik szépen megünnepelni, bár ez a nap mindkettejüket leginkább az apja halálára emlékezteti, emiatt mindketten nagyon feszültek. Aztán később Gábor és Szilvi azzal szembesülnek, hogy Angéla és Gyula megjelent Zsófia lakásán, ki akarnak békülni Zsófiával, Szilvinél elszakad a cérna. Zsófia születésnapja, így katasztrofális véget ér. Szilvi hiába próbál magyarázkodni, az anyja elküldi. Szilvi később magát okolja a történtekért, és Gábor vigasztalja.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top