Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1594. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 1,00)
Loading...

Gábor elkíséri Szilvit reggel az anyjához, mert a lány bocsánatot akar kérni tőle, amiért tönkretette a szülinapját. Gábor arról győzködi… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1594
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 3., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Gábor elkíséri Szilvit reggel az anyjához, mert a lány bocsánatot akar kérni tőle, amiért tönkretette a szülinapját. Gábor arról győzködi Szilvit, hogy talán külső segítséget kéne kérniük, de Szilvi elhatározza, hogy még egyszer menjenek fel Angélához. Gábor ott hagyja Szilvit Gyulával, aki bizonygatja, hogy megváltozott. Szilvi nem hisz neki és addig provokálja a férfit, hogy annak elborul az agya és úgy megüti Szilvit, hogy felszakad a lány ajka. Szilvi elmenekül, de Gábornak nem tudja elmondani a telefonba, hogy mi történt. Gábor felmegy Szilvihez a bárból, és iszonyatosan dühös lesz, mikor meglátja mi van a lánnyal.

Flóra korán reggel azzal ébreszti fel az alvó Tamást, hogy át akarja alakítani a lakást, hogy ezzel is eltüntesse Szofi utolsó nyomait is, és hogy ez a lakás kettejüké legyen. Amikor Flóra belsőépítészt alkalmaz, a gondterhelt Tamás előtt világossá válik, hogy ez a felújítás sokkal drágább, mint gondolta. Flóra azonban érzelmesen kijelenti Tamásnak, hogy azért szeretne ekkora radikális változtatást véghez vinni, mert még mindig minden Szofira emlékezteti őt. Tamás szerelmesen enged neki, hogy boldoggá tegye. Később azonban be kell vallania Flórának, hogy ezt nem engedheti meg magának.

Orsi reggel idegenül érzi magát a lakóhajón, még mindig André miatt szenved. Karesz és Milán nem törődnek vele, és Mesi sem akar vele elmenni a lovagolni. Orsi egyedül kimegy a lovardába, ahol találkozik egy lovász fiúval, akinek ugyancsak elmeséli, hogy milyen állapotban van. Orsi később feltüzelve megy be a munkahelyére, és bosszúból széttépik a csajokkal André fellépő ruháit.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top