Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1595. rész tartalma

Az aggódó Gábor legszívesebben szétverné Gyulát, miután az erőszakoskodott Szilvivel, de a lány elzárkózik attól, hogy Gábor még jobban bele… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1595
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 4., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Az aggódó Gábor legszívesebben szétverné Gyulát, miután az erőszakoskodott Szilvivel, de a lány elzárkózik attól, hogy Gábor még jobban beleavatkozzon a családi konfliktusaikba, nem akarja, hogy az anyja megtudja, mi történt, hogy Gyula még mindig agresszív. Gábor próbál uralkodni magán, de végül nem bírja megállni, hogy fel ne keresse Angélát, ahol összefut Gyulával. Később Angéla beszél Gáborral négyszemközt, és Gábor döbbenetére Angéla kitart párja ártatlansága mellett. Gábor ekkor csúnyán beolvas Angélának, de nem igazán hiszi, hogy bármit is elérne nála.

Tamás reggel még egy vesztesnek érzi magát, mert nem tudja anyagilag támogatni Flóra lakás felújítási álmait. Ezért fizetésemelést kér Bécytől. Mikor Bécy kiosztja Tamást, hogy miután megkárosította a klubot, ezt nem gondolhatja komolyan. Tamás meggondolatlanul felmond. Ez a felmondás volt élete legnagyobb hibája, mivel nem tudja most hogyan tovább. Mikor már majdnem bevallja Flórának, amit tett, Bécy behívja őt a Klubba. Betegség miatt a Klub dolgozóinak fele kiesett. Tamásnak a kapcsolatait felhasználva meg kell mentenie az estét.

Bori megdöbben, mikor Dávid reggel közli vele, hogy az Alesszia által vezetett fitneszedzések kedveltebbek az általa tartottaknál. Bori eléri, hogy megtarthassa Alesszia egyik edzését, és így bebizonyíthassa, hogy ő még jobban be tudja vonni az edzésbe a résztvevőket, mint Alesszia. Bori óráján viszont senki nem érzi jól magát. Alesszia óvatosan megjegyzi, hogy Bori talán túl szigorú, és nála nincs helye a jókedvnek, de Boriról lepattan a kritika. Nem sokkal később Borinak be kell látnia, hogy Alessziának igaza volt – de azonnal abba a bizonyosságba menekül, hogy a színpadon a táncban senki sem múlja őt felül.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top