Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1597. rész tartalma

Barbi reggel egy kávézóban várja Teót, aki késik. Várakozás közben Barbi összefut Joe-val, akit finoman próbálna lerázni. Amíg Barbi mosdóba… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1597
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 6., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Barbi reggel egy kávézóban várja Teót, aki késik. Várakozás közben Barbi összefut Joe-val, akit finoman próbálna lerázni. Amíg Barbi mosdóban van, Joe felveszi a telefonját, és szembesül azzal, hogy Barbi és Teó együtt vannak. Joe kiakad, és összevesznek Barbival. Később, amikor Barbi és Teó együtt vannak Barbi lakásán, amikor István állít be, és választás elé állítja Barbit. Vagy elhagyja Teót, vagy soha többé nem látja a fiát.

Szilvi és Gábor reggel megbizonyosodnak arról, hogy Angéla valóban szakított Gyulával. Amikor Szilvi nem éri el a húgát, Szilvi teljesen bepánikol, aggodalma Gáborra is ráragad. Később kiderül, hogy Angéla felkereste a segélyszolgálatot, és Szilvi megkéri Tamarát, hogy segítsen neki kapcsolatba lépni a húgával. Tamara próbálja megnyugtatni a lányt. Gábor megint egyedül tölti az estét, és rájön arra, hogy nem bírja tovább viselni ezt a terhet, nem boldog, szakítania kell Szilvivel.

Karola reggel örül, amikor Maxim megkeresi, és találkozni akar vele. A lemezstúdióban azonban Bécynek hála eléggé feszült a hangulat. Bécy változásokat követel, amitől Karola eleinte bepánikol. Maxim megnyugtatja és bátorítja Karolát, hogy tehetséges, és ott van benne minden, csak elő kell hoznia. Karola nehézkesen halad az írással, ezért Bori azt javasolja, hogy menjen vele és Rolanddal jógázni. Karola jól érzi magát velük, de látva a boldogságukat, megint kénytelen rájönni arra, hogy mennyire magányos.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top