Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1599. rész tartalma

Niki reggel megzavarodik, amikor rajtakapja Gábort, ahogy Szilvivel tusol. Próbálja elfojtani magában a féltékenységet és azt mantrázgatja… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1599
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 10., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Niki reggel megzavarodik, amikor rajtakapja Gábort, ahogy Szilvivel tusol. Próbálja elfojtani magában a féltékenységet és azt mantrázgatja magának, hogy hiszen ők Gáborral csak barátok. De amikor Gábor elhívja, hogy töltsék együtt a délutánt, és együtt sétálnak a Várban, hirtelen megint közelebb kerülnek egymáshoz. Majd otthon Niki megpróbálja elcsábítani Gábort, aki azonban megérzi, hogy Niki többet akarna tőle, és hárítja a lány közeledését.

Orsi reggel izgatottan készülődik próbanapjára egy kávéházban. Nagy szüksége van a munkára, hogy mielőbb felmondhasson a Ligetben. Azonban a munka strapás és cseppet sem egyszerű számára, csak a vendégekkel való bánásmódjával tud kitűnni. Szerencsére a főnök ad neki még egy esélyt, feltéve, hogy legközelebb már profi módon tud tejhabból szívet készíteni a kávéra. Orsi elszántan meg akarja tanulni a tejhab szívkészítés módszerét, és Mesi segít neki ebben.

Joe reggel lelkiismeret-furdalástól gyötörve megkeresi a butikban Barbit, aki viszont nem akar beszélni Joe-val, mert dolgozik, és különben is zaklatott napja van. Joe elugrik Barbinak kávéért, és ebből visszatérve beleütközik Istvánba, aki megköszöni neki a segítséget. Joe így lebukik Barbi előtt, akivel a főnöke is packázik, eközben Barbi leönti magát kávéval, és még a munkahelyéről is kirúgják.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top