Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1600. rész tartalma

Bécy nagyon magányos, ami miatt tombol a klubban, Bori elhatározza, hogy cselekszik, Rocky kutya az örök Jolly Jocker, ezért felhívja Lenke … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1600
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 11., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Bécy nagyon magányos, ami miatt tombol a klubban, Bori elhatározza, hogy cselekszik, Rocky kutya az örök Jolly Jocker, ezért felhívja Lenke nagyit, hogy jöjjön fel. Lenke nagyi meg is érkezik, de egyedül. Mikor kiderül, hogy Rocky kutya eltávozott és Lenke nagyi emiatt jött volna magától is, nem tudják, hogy ezt most hogy mondják el Bécynek.

André egyre rosszabb hangulatban van, mióta szétmentek Orsival, de ezt leplezve André megpróbál laza maradni, és nem tudomást venni a szemrehányásokról, miszerint ő tehet róla, hogy Orsi elköltözött. De André a lelke mélyén önmagát hibáztatja, és azt akarja, hogy Orsi visszaköltözzön a Bécy házba. Roland hiába győzködi, hogy próbálja lezárni az Orsi-sztorit, de André úgy érzi, képtelen rá. Később André tök részegen mindenki előtt megalázkodik Orsi előtt a kávézóban. Mindenért bocsánatot kér Orsitól, sajnálja, amit tett, és könyörög neki, hogy jöjjön vissza hozzá, mert még mindig szereti őt!

Reggel Szilvi elmondja az aggódó anyjának, hogy Gyula megütötte őt, és Angéla elhagyta a barátját, de Szilvi sem tudja, hol van most Angéla. Szilvi elhatározza, hogy kideríti Angéla címét. Gábor kénytelen elkísérni a lányt. De előtte még Gábor elzavarja Gyulát, aki Zsófiánál keresi Angélát. A családsegítőnél Szandra, Szilvi ülősztrájkja ellenére sem árulja el a címet. Mikor a véletlen Szilvi kezére játssza Szandra irodai kulcscsomóját, Gábor ellenkezésének dacára Szilvi titokban megszerzi a húga tartózkodási helyének a címét.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top