Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1601. rész tartalma

Reggel a lakóhajón nagy a felfordulás, amikor betoppan Lili Tedivel. Náluk vészhelyzet van, a gyerek nem maradhat a lakásban, és senki nem… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1601
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 12., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Reggel a lakóhajón nagy a felfordulás, amikor betoppan Lili Tedivel. Náluk vészhelyzet van, a gyerek nem maradhat a lakásban, és senki nem ér rá, hogy rá vigyázzon. Végül Orsi felajánlja, hogy ő majd foglalkozik vele. De a Tedivel töltött nap nem könnyű a számára, és amikor meg sem tudja rendesen etetni Tedit, végül minden önbizalma elszáll. Orsi magát vádolja, hogy nem ért a gyerekekhez, de Karesz megnyugtatja, hogy igenis mindent megtett, amit lehetett.

Reggel Borira valaki rányit, amitől a lány halára rémül. Roland összefog Teóval, hogy kézre kerítsék Márkot, mert biztosak benne, hogy ő áll mindezek hátterében. A rendőrségen nem tudnak segíteni nekik, de Roland tűvé teszi a várost Márk után. Ám egyértelmű fenyegetést kapnak, Márk egyik verőembere elmondja, hogy utalniuk kell, ha Borit biztonságban akarják tudni.

Dávid reggel kosarat kap Evelintől, akinek most nincs ideje elmenni vele futni, mert fontosabb dolga van elfoglalt üzletasszonyként a TÉR-ben. Dávidnak rosszul esik, hogy Evelin nem tartja értékesnek Dávid edzői munkáját. Később Dávid a bárban szemtanúja lesz, ahogy egy kamasz testvérpár sört és pénzt akar lopni. Amikor Evelin és Dávid tetten érik a fiúkat, és Evelin rendőrséget akar a srácokra hívni, Dávidnak támad egy ötlete: ahelyett, hogy rájuk uszítják a zsarukat, inkább beviszi edzeni a srácokat magához a DJ Sport Fitneszbe. Dávid azt akarja bebizonyítani Evelin előtt, hogy milyen értékes munkát képes végezni a gyerekek edzőjeként.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top