Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1602. rész tartalma

Gábor reggel elkíséri az izgatott Szilvit és az anyját, hogy találkozzanak Angélával. Szilvi aggódik, nem érti a testvére reakcióit, rá akar… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1602
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 13., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Gábor reggel elkíséri az izgatott Szilvit és az anyját, hogy találkozzanak Angélával. Szilvi aggódik, nem érti a testvére reakcióit, rá akarja erőltetni a saját megoldási javaslatait és folyton beszól Gábornak, aki csak békíteni próbál. Amikor később váratlanul Gyula jelenik meg a menedékház előtt, világossá válik, hogy Angélának el kell hagynia egy időre Budapestet, hogy biztonságba legyen Gyulatól és hogy egy kicsit ismét magára tudjon találni.

Dávid büszke, amikor jól halad a problémás gyerekekkel a fitneszben. De aztán Joe döbbenten megállapítja, hogy valaki kiürítette a kasszát és a gyanú a gyerekekre terelődik, de Dávid a védelmébe veszi őket. Amikor Evelin rávilágít arra, hogy Dávid naivan látja a dolgokat, Dávid megbántódik, de amikor kiderül, hogy tényleg a fiúk voltak, nagyon csalódott lesz.

Mesi boldog, amikor Tedi velük tölt egy kis időt, és tervezgeti a jövőt. Mesi az anyjának sem hagyja, hogy elrontsa az örömét, amikor azt jósolja neki, hogy a jelenlegi állásával és partnerével sosem lesz valóság a gyerekvállalásból. Mesi igyekszik optimistán arra gondolni, hogy az anyagi nehézségeket majd megoldják.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top