Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1603. rész tartalma

Tamara ijesztő hívást kap a kórházból, és azt hiszi, hogy az anyja élete veszélyben van. De amikor odaér, Gyöngyi zavartan bevallja, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1603
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 16., hétfő, 19:00-kor

Tartalom

Tamara ijesztő hívást kap a kórházból, és azt hiszi, hogy az anyja élete veszélyben van. De amikor odaér, Gyöngyi zavartan bevallja, hogy csak egy relatív ártalmatlan szex balesetről volt szó. Tamara megtudja, hogy az anyja rendszeresen ismerkedik online. Később összetűzésbe keveredik Tivadarral, aki be akarja vezetni őt és Szofit a randi applikációk világába.

Reggel üzit kapnak Lalikától, mindenki nagyon lelkes lesz, Lali vidám, barna, élvezi az életet, munkát vállalt Cipruson, még egy darabig nem jön haza, de mindenkit szeret és csókoltat.
Gábor elkedvetlenedik, hogy a legjobb haverját nélkülöznie kell, mire Joe-nak elege lesz abból, hogy itt már megint depi van, és úgy dönt, hogy ma lelépnek a fiúkkal valami közös programra, ahol mindenki nagyon jól érzi magát, kiengedik a fáradt gőzt. Közben Gábor véletlenül elkotyogja a fiúknak, hogy lefeküdt Nikivel, de kéri, hogy ezt a lányoknak ne mondják el. Este elmennek együtt hamburgerezni, ahol viszont Niki kotyogja el Alessziának a titkukat, amit az éppen ott dolgozó Szilvi meghall, és óriási balhé kerekedik az ügyből…

Milán nem tudja elfogadni a KMTM Records végét. Amikor megzavarja Bella közös munkáját a HŐSÖK-kel és a HŐSÖK mindenestül kihajítja őt a hangstúdióból, akkor Milánnak újra eszébe jut egy emlékfoszlány. A kidobó ember ugyanis “majomnak” nevezi őt, ahogy annak idején a HŐSÖK partiján is tette. Milán felzaklatódva mesél Karesznek és Bellának az új nyomról, de ők csak fáradtan legyintenek. Milán felkeresi a bulin zenélő DJ-t ,és megtudja tőle, hogy Milánnak megvolt Bella albuma egy pendrive-on.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top