Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1604. rész tartalma

Milán kétségbeesik, mert a Bella dalait tartalmazó pendrive továbbra sem kerül elő. Bella és ő állandóan veszekednek, és igyekeznek az éjszaka… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1604
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 17., kedd, 19:00-kor

Tartalom

Milán kétségbeesik, mert a Bella dalait tartalmazó pendrive továbbra sem kerül elő. Bella és ő állandóan veszekednek, és igyekeznek az éjszaka történéseit összerakni. Újabb nyom kerül elő, és Milánnak is eszébe villan néhány emlékkép: eszébe jut, hogyan védte meg őt Bella az exe előtt, és hogy mennyire szívbemarkoló beszélgetést folytattak, mikor Bella elkeseredett. Milán most már látja, miért kerülhetett közelebb Bellához, de amikor beszélni szeretne vele erről, és békét ajánl, Bella durván visszautasítja.

Szilvi reggel beállít az albérletbe, hogy elhozza a maradék cuccait, de mikor meglátja Nikit, felképeli. Gábor és a többiek ezen teljesen kiakadnak, de Gábor végül megbeszéli Szilvivel a kapcsolatukat és Szilvi hajlandó a békülésre. Mivel Szilvi ragaszkodik, hogy valahogy „ünnepeljék” meg a békülést, ezért a többiekkel együtt elmennek kikapcsolódni.

Szofi reggel még mindig Tivadar társkereső alkalmazásán viccelődik, és egyetért abban Tamarával, hogy ők sosem használnának ilyesmit. De amikor Szofi rájön, hogy Tivadar segítségével Tamara titokban mégis regisztrált, és létrehozott egy dögös profilt, ő is elgondolkodik a dolgon. Szofinak esze ágában sincs örökké elmúlt házasságát siratni, miközben Tamás és Flóra a fodrászatban csókolózik. Szofi végül erőt vesz magán, és ő is regisztrál.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top