Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1605. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás gondolatai egyfolytában a munkája körül járnak, ezért elfelejti, hogy ma van Flóra születésnapja, és elmulasztja reggel felköszönteni.… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1605
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 18., szerda, 19:00-kor

Tartalom

Tamás gondolatai egyfolytában a munkája körül járnak, ezért elfelejti, hogy ma van Flóra születésnapja, és elmulasztja reggel felköszönteni. Amikor a telefonja emlékezteti a dátumra, mindenképpen szeretné jóvátenni a mulasztását. A szűkös anyagi lehetőségei ellenére meglehetősen sok pénzt ad ki egy különleges ajándékért. Sajnos Arnold ugyanazt az ajándékot szerezte be Flóra számára. Tamás erre meggondolja magát, és továbbra sem köszönti fel Flórát. Tamás azon töri a fejét, hogy mivel tudná jóvátenni a mulasztását. Közben Tamás beszél Joe-val, aki egy ötletet ad neki.

Milán arra jön rá, hogy Bella egész klassz csaj. Megbeszélik dolgaikat, kibékülnek egymással, és még azt is belátják, hogy néha igazságtalanul bánnak a másikkal. Később Milán taxis-műszakjába indul, közben egy fontos emlékkép villan fel a fejében. Este Mesi a rossz kedve okáról faggatja Milánt, aki fájó gyomrát hibáztatja.

Bori reggel nagyon kiborul, amint kiderül számára, hogy Roland más nővel álmodott. Addig nem hagyja békén férjét, míg Roland el nem mondja, hogy a nő az álmából tulajdonképpen a TÉR bár egyik törzsvendége. Bori borzasztóan felháborodik a dolgon, és veszekedésbe torkollik az ügy. Közben Roland kelletlenül mesél Gábornak a feleségével zajlott esetükről, amin Gábor igencsak jól szórakozik. Bori nem bírja ki, és délután a TÉR-ben megismerkedik a lánnyal. Ám ekkor megtapasztalja, hogy Hajni egy iszonyatosan irritáló törzsvendég, aki mindent és mindenkit lefikáz a bárban, különösen Rolandot veti meg. Végül Bori az, aki feldühödik az elviselhetetlenül viselkedő vendégen, és megvédi Rolandot.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top