Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1606. rész tartalma

Tamás reggel nagyon bedobja magát, mert lelkifurdalása van, amiért előző nap elfelejtette Flóra születésnapját. Kibékülnek, és szenvedélyes … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1606
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 19., csütörtök, 19:00-kor

Tartalom

Tamás reggel nagyon bedobja magát, mert lelkifurdalása van, amiért előző nap elfelejtette Flóra születésnapját. Kibékülnek, és szenvedélyes együttlét veszi kezdetét, ám Flóra sérülést szenved. A lány hősiesen próbálja tablettával enyhíteni a fájdalmait, és elmegy dolgozni. A fodrászatban aztán már olyan erősek lesznek a fájdalmai, hogy pont Szofi előtt fakad sírva.

Bella szörnyen aggódni kezd, amikor Milán a hasfájása miatt elájul. Miközben Mesi elviszi őket Milán taxiján a kórházba. Ott kiderül, hogy Milán lenyelte az USB-t Bella dalaival, Bella először megdöbben, majd dühös lesz. Miközben kiveszik Milán gyomrából az USB-t, Mesi sejteni kezdi, hogy Milán beleszeretett a lányba.

Bence reggel rajtakapja Vandát, hogy ott aludt a tetoválószalonban: kiderül, hogy a lány elvesztette az albérletét, ami a műterme is volt egyben. Vanda közli, hogy felvett két új embert próbaidőre, és Bence attól tart, hogy esetleg nem az ő helyére keres-e új embert. Később Vanda megzsarolja Bencét, hogy találjon neki szállást. Bence beköltözteti Vandát a Bécy házba, és kelletlenül teljesíti minden kívánságát. Karola figyelmezteti Bencét, hogy ne hagyja magát ugráltatni.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top