Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1607. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Bella önfeledten ünnepli, hogy az elveszettnek hitt számai végül mégis előkerültek. Közben nem tudja magába fojtani a csipkelődő megjegyzések… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1607
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 20., péntek, 19:00-kor

Tartalom

Bella önfeledten ünnepli, hogy az elveszettnek hitt számai végül mégis előkerültek. Közben nem tudja magába fojtani a csipkelődő megjegyzéseket azzal kapcsolatban, hogy Milán milyen hülyeséget csinált. Mivel a KMTM ily módon meg van mentve, Bella azzal a szándékkal megy el ÉK-hez, hogy elküldje a francba és beolvasson neki. ÉK szidalmazni kezdi, ami Bellában felidézi, hogy a férfi azon a bizonyos éjszakán is csúnyán letámadta és szidalmazta őt. Bella kiosztja az exét, és örökre megszakít vele mindenfajta kapcsolatot. Bellának hirtelen bevillan, hogy Milán miért is nyelte le a pendrive-ot: Bellát ugyanis annyira elbizonytalanította ÉK mocskolódása, hogy majdnem tönkretette az addigi munkáját.

Tamás reggel teljesen megalázottnak érzi magát, amikor az egyik ügyfele kijelenti: Tamás megjelenése szerinte túl laza ahhoz, hogy vezető pozícióban legyen. Ráadásul később Flóra bevallja neki, hogy neki is hasonló a véleménye, és Tamásnak valóban többet kellene adnia a külsejére. Tamás ezen megbántódik, de hagyja magát rábeszélni, hogy feldobja a ruhatárát, és ezzel változtasson az öltözködési stílusán. És bár Flóra nagyon elégedett a barátja új outfitjével, Tamásnak először meg kell barátkoznia a változással.

Gábor reggel még mindig nem éri el Szilvit, pedig szeretne vele mindent megbeszélni. Gábor felkeresi Szilvi anyját, aki érzékelteti vele, hogy Szilvi a megcsalás miatt megy el és tényleg elmegy. Szilvi a búcsúzáskor feloldozza Gábort, aki most végre tényleg megkönnyebbül.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top