Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1608. rész tartalma

Bence reggel morcos hangulatban dolgozik a szalonban, Vanda is cseszegeti. Hogy a hete ne induljon végérvényesen szarul, váratlan vendégeket… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1608
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 23., hétfő, 19:00-kor

Tartalom

Bence reggel morcos hangulatban dolgozik a szalonban, Vanda is cseszegeti. Hogy a hete ne induljon végérvényesen szarul, váratlan vendégeket kap a szalonban. Ákos, Norbi, Kata és Dzseni toppannak be, akik Bence gyerekkori barátai Bajáról. Bence először azt hiszi, hogy ez csak villámlátogatás, ám később egy baráti sörözés közben kiderül, hogy a két srác nyelvet tanulni jött fel, amire a szüleik kötelezték őket. Ákost pedig követe a barátnője Kata, aki szintén a srácokkal tanul, Dzseni édesanyja pedig ápolónői állást kapott a városban, így ő is költözik. Bence nagyon megörül, hogy végre lesznek igazi barátai, és nem csak balhés arcok.

Flórát váratlanul meglátogatja a régi iskolai barátnője, Anna, akivel habár mindig is jóban voltak, a lány részéről mindig volt egyfajta verseny, hogy mindig, mindenben ő a jobb. Flóra a viszontlátás öröme mellett, be akarja bizonyítani Annának, hogy ő is vitte valamire az életben, és először az otthonukkal próbálja lenyűgözni Annát, majd mikor az a sikeres férjével dicsekszik, Flóra fel akarja vele venni a lépést, és azt állítja, hogy Tamás, Budapest legnagyobb, és legmenőbb klubjának a tulajdonostársa. Ráadásul meghívja őket a klub VIP részlegébe Tamás kontójára.

Joe és Dávid reggel egymásnak ugranak a teremben, mikor tönkremegy a zuhany, és Joe Dávidot okolja, mert Dávid nem hívta ki a vízvezeték szerelőt, hiába kérte Joe napok óta. Miután apa, és fia kidühöngik magukat, próbálják valahogy vinni a boltot. Ám miután a feszültség cseppet sem csillapodik, Joe mérgesen, és frusztráltan bezárja aznapra a termet. Az albérletben később Joe rájön, hogy megígérte Dávidnak, hogy rendbe hozza a kocsiját, amire este szüksége lesz, hogy randizhasson Evelinnel. De mivel Dávid a veszekedésük miatt makacsul visszautasítja Joe segítségét, ő is befeszül, és mérgében hagyja, hogy akkor Dávid próbálkozzon egyedül. Dávid kétségbeesik, amikor sikertelenül próbálja megjavítani az autót, és még Evelin sem tudja meggyőzni, hogy lépje át a saját árnyékát, és kérjen bocsánatot, és segítséget az apjától.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top