Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1609. rész tartalma

Ákos és Norbi teljesen kikészülve ébrednek a tegnapi bulizásból, ahol Norbinak megsérült a lába. Ákos ráveszi, hogy menjen el orvoshoz, de… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1609
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 24., kedd, 19:00-kor

Tartalom

Ákos és Norbi teljesen kikészülve ébrednek a tegnapi bulizásból, ahol Norbinak megsérült a lába. Ákos ráveszi, hogy menjen el orvoshoz, de erről fájdalmasan felidéződik benne a saját sérülése, ami véget vetett a focista karrierjének. Mivel meg volt győződve róla, hogy már menthetetlen, Ákos soha nem végeztette el az utolsó kontrollvizsgálatot, és hallani sem akar róla, amikor az orvos érdeklődik az állapota felől.

Alessziára mély benyomást tesz az egyik vendége, Heléna, aki egy nagyon márkás táskával állít be a fitnesz terembe. Szeretne ő is ilyen cuccokat birtokolni, és azt is gyorsan észreveszi, hogy Helénának fontos munkája van. Mivel Helénát egyfolytában hívogatják, otthagyja az órát, a táskáját viszont a recepción felejti. Alesszia még pont elkapja a taxival távozni készülő Helénát és visszaadja neki a táskát, aki hálásan elmondja, ez a főnökasszonyáé. Amikor Alesszia meghallja, hogy Heléna egy divattervezőnek, Stefinek az asszisztense, le van nyűgözve. Ezért aztán spontán elvállalja a munkát, amit Heléna kínál fel neki.

Karesz reggel még Milán és Bella biztatására teljesen belelovalja magát az esti zenei anyag bemutató buliba, ezért az utolsó pénzén italokat, ételeket rendel. Mesi azonban megijed a kiadásoktól, és hogy anyagilag ilyen rosszul állnak és határozottan kéri Kareszt, hogy a családja érdekében mondjon le a zenei karrierjéről. Karesz magába száll, és végül úgy határoz, végleg feladja a KMTM Recordsot. A döntést meghatja Mesit, Bellát és Milánt viszont felhergeli.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top