Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1610. rész tartalma

Ákossal reggel madarat lehetne fogatni örömében, hiszen végre megkapta az engedélyt, hogy újra focizzon. Norbi buzdítására mindjárt be is… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1610
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 25., szerda, 19:00-kor

Tartalom

Ákossal reggel madarat lehetne fogatni örömében, hiszen végre megkapta az engedélyt, hogy újra focizzon. Norbi buzdítására mindjárt be is száll a Margitszigeten focizó srácok közé. Kezdetben kimondottan élvezi a játékot, de hamarosan azzal szembesül, hogy a lábát óvva igyekszik kerülni a párharcot. Egy őt ért szabálytalanság után teljesen kiakad, és dühösen otthagyja társait. Hiába gyógyult meg a lába, Ákos rájön, hogy többé már képtelen úgy focizni, mint régen, ugyanis nagyon fél egy esetleges újabb sérüléstől.

Milán reggel Bella mellett ébred az éjszakai szex után. Akaratlanul is csalódott lesz, mikor nem alakul ki köztük egy beszélgetés. Bellát Pécsről keresik telefonon, és Milán felháborodására úgy dönt, elköltözik Budapestről, és Pécsett próbálja ki magát, mint rapper. Miközben Karesz támogatja Bellát a döntésében, Milán nem akarja, hogy a lány egyszerűen csak úgy lelépjen, és felajánlja neki, hogy elkíséri őt. Bella visszautasítja Milán ajánlatát, és egyértelműen tisztázza vele, hogy a szex csupán egyszeri alkalom volt. Bella kijelentésével megbántja Milánt.

Alesszia reggel ledöbbenve veszi észre, hogy a divattervezőtől kapott ruha borzalmas állapotban van. Alesszia megpróbálja visszaállítani a ruha eredeti állapotát, de hiába, nem tudja megvarrni. Alesszia a legrosszabbra számítva elmegy Stefi showroomjába. De Stefi egyáltalán nem veszi zokon a történteket, ellenben megkéri Alessziát, hogy segítsen neki a gyerekével kapcsolatban – mivel Heléna cserben hagyta őt. Alesszia megkönnyebbülve megoldja a dolgot.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top