Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1611. rész tartalma

Ákos reggel már ingerült, mert a régi edzője hívja vissza focizni. Ákos elgondolkodik, de fél. Lát pár focizó srácot, és eszébe jut a gyerek… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1611
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 26., csütörtök, 19:00-kor

Tartalom

Ákos reggel már ingerült, mert a régi edzője hívja vissza focizni. Ákos elgondolkodik, de fél. Lát pár focizó srácot, és eszébe jut a gyerekkora, és hogy mindig futballsztár akart lenni, és elhatározza, hogy beszél az edzőjével. Kiönti neki a szívét. Az edzőnek köszönhetően megszűnik a félelme, és újra tudja kezdeni az edzést. Közben Kata aggódik, mert nem tudja elérni. Nagyon megkönnyebbül, mikor elmegy az edzésre, és látja, hogy Ákos mindent belead, hogy valóra váltsa az álmát.

Tamás szomorú, mivel egyre inkább az az érzése, hogy Flóra kerüli őt. Úgy gondolja, hogy Flóra nem találja őt elég férfiasnak. Amikor később a nyomás alatt álló Flóra elismeri, hogy Tamás lehetne karakánabb, Tamás harciasan megfogadja, hogy Flóra kedvéért meg fog változni és nem fog mindent eltűrni. Az újonnan feltámadt magabiztosságában úgy dönt, hogy Bécy tudta nélkül egy bulit szervez a klubba. Ezzel majd megmutatja Bécynek, hogy ki is valójában a legjobb szervező a klubban.

Reggel Dávid hiába próbálja együttlétre bírni Evelint, aki valamin felkapja a vizet, és elrohan dolgozni. Amikor Dávid megtudja Rolandtól, hogy Evelin be se ment a T.É.R-be, féltékenyen számon kéri a lányt. Evelin viszont elmagyarázza, hogy nem a T.É.R-ben tárgyalt, hanem a beszállító cég irodájában. Dávid elnézést kér, békülő szexet kezdeményez, de Evelinnek most sincs kedve hozzá. Dávid egyre frusztráltabb, majd kiderül, hogy Dávid egy fontos hófordulót felejtett el.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top