Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1612. rész tartalma

Tamás lelkesen sürgölődik, hogy sikerüljön a buli, amit tegnap kezdett szervezni, és le akarja vele nyűgözni Flórát és Georg-ot. Bécy előtt … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1612
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 27., péntek, 19:00-kor

Tartalom

Tamás lelkesen sürgölődik, hogy sikerüljön a buli, amit tegnap kezdett szervezni, és le akarja vele nyűgözni Flórát és Georg-ot. Bécy előtt azonban igyekszik titokban tartani a dolgot, mert azt akarja, hogy Georg megdicsérje. Ám gyorsan lebukik, és Bécy felmondással fenyegeti, ha Tamás a tiltása ellenére esetleg mégis megtartaná a rendezvényt. Flóra viszont addig győzködi párját, míg az a sarkára áll, és megcsinálja a partit, aminek óriási sikere lesz.

Reggel Evelin még mindig rosszkedvű, amiért Dávid elfelejtette a féléves évfordulójukat. Dávid érzi, hogy Evelin nem bocsátott meg neki igazán, és szeretne beszélni a lánnyal, de Evelin távolságtartó, és újra a munkába menekül. Később Dávid elpanaszolja Joe-nak a helyzetet, aki igyekszik megnyugtatni őt. Niki közben ráébreszti Evelint arra, hogy kicsit túlreagálta a dolgot, amit Evelin belát, és szeretne egy meglepetést csinálni Dávidnak.

André becsajozik, amin Bori nagyon felháborodik. Szerinte ugyanis André túlságosan hamar túltette magát az Orsival történt szakításon. Bori ezért beszél a lánynak André clamydiás fertőzöttségéről, amivel persze egyből ellehetetleníti André újabb hódítását. Viszont nemcsak André akad ki ezen, hanem Roland is, aki úgy gondolja, hogy ez tényleg túlzás volt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top