Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1613. rész tartalma

Tamásnak kezd elege lenni abból, hogy hiába hajt, hiába dolgozza ki a belét a Klubbért, mégis egyfolytában Bécy aratja le a babérokat. Flóra… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1613
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. szeptember 30., hétfő, 19:00-kor

Tartalom

Tamásnak kezd elege lenni abból, hogy hiába hajt, hiába dolgozza ki a belét a Klubbért, mégis egyfolytában Bécy aratja le a babérokat. Flóra megérti Tamást, és azt tanácsolja neki, hogy ha Bécy megint az ő érdemeivel akar ékeskedni, akkor ne csinálja meg a rá osztott feladatot. De mikor Bécy, az üzlettársa Georg előtt rá hárítja a felelősséget az el nem végzett feladatokért, és összevesznek, Georg azzal fenyegetőzik, hogy ha ennyire káoszos itt a hangulat, akkor inkább eladja a részért valakinek, mert így egészen biztos benne, hogy hosszútávon csődbe viszik a helyet. Bécy erre némileg megijed, visszavesz, de teljesen nem tud kibújni a bőréből.

Alesszia nagyon kiakad, mikor reggel Stefi sofőrje rásózza Stefi keresztlányát, hogy vigyázzon rá aznap, mert éppen tanítási szünet van a suliban, a bébiszitter pedig nem ért rá. Mivel Alessziának egész nap rohangálnia kell, a kislány mindenhova megy vele, és beviszi magával a Sportfitneszbe, ahol a kislány nagy felfordulást okoz. Alesszia elnézést kér Joe-tól, aki nem túl boldog attól, hogy a lány egy másik munka miatt gondot okoz náluk. A lány este viszi vissza a kislányt a bemutatóterembe, ahol gyorsan elszáll a mérge, amikor váratlanul állást ajánlanak neki.

Reggel Karola és Maxim izgatottan várják Bécyt, hogy bemutathassák neki az átdolgozott dalt. Habár Bécy késik, és ezen Karola fel is húzza magát, a dal elnyeri Bécy tetszését. Maxim szeretne a dalhoz klipet forgatni, amit Bécy azonban korainak tart, de a fellépéseket szorgalmazza. Éppen ezért Karola és Maxim úgy döntenek, hogy a dalpremiert a T. É. R.-ben kellene megtartaniuk. Mikor elmennek erről beszélni a srácokkal, először csak Teót találják ott. Karola és Teó némileg zavarban vannak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top