Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1614. rész tartalma

Tamás találkozni szeretne Georggal, hogy segítséget kérjen tőle Bécyvel szemben. Amikor Bécy azt a látszatot kelti, hogy Georg állítólagos… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1614
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 1., kedd, 19:00-kor

Tartalom

Tamás találkozni szeretne Georggal, hogy segítséget kérjen tőle Bécyvel szemben. Amikor Bécy azt a látszatot kelti, hogy Georg állítólagos unokaöccse Valter azért van a városban, hogy a budapesti bár- és szórakoztatóiparban piackutatást tartson a start-up cégéhez, Tamás jóhiszeműen elvállalja a feladatot, és reméli, hogy ezzel jó pontot szerez Georgnál. Tamás teljes gőzzel beleveti magát a munkába, és szakmai beszélgetést tart vele a T. É. R.-ben is. Amikor azonban később kiderül, hogy Valter nem is Georg unokaöccse, Tamás számára világossá válik, hogy Bécy ismét megvezette és becsapta őt. Tamás tajtékzik a dühtől, és ismét nagyon összeveszik Bécyvel.

Alesszia ideges, mert ma van a szakmai gyakorlatának az első napja Stefinél. Tejesen lenyűgözi, amikor először belép Stefi lakásába. Ugyanakkor Heléna rosszindulata ellen is harcolnia kell, mert a lány azt hiszi, hogy Alesszia tehet az ő kvázi visszafokozásáról. Alesszia egy engesztelő lépést tesz Heléna felé, és felajánlja, hogy segít neki megkeresni azt az exkluzív ágyat, amit Stefi mindenképpen szeretne.

Amikor Mesit a hónapban csak alig pár műszakra osztják be a munkahelyén, a kávézóban, attól tart, hogy nem tud megbirkózni az anyagi problémáival. Karesz el akarja érni, hogy Mesi kikapcsolódjon és szeretne vele eltölteni egy szép napot, de gyakorlatilag egy vasa sincs. Karesz bevásárlása (almát és lottót vesz) azonban nem vidítja fel Mesit. Karesznek sikerül jó pontot szereznie azzal, hogy megbeszéli Joe-val, hogy wellnessezhetnek az albérlet szaunájában.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top