Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1615. rész tartalma

Mikor Valter megismétli az ajánlatát, hogy Tamás beszállhat a star-up üzletébe, Tamás szkeptikusan visszautasítja azt. Csak Flórának sikerül… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1615
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 2., szerda, 19:00-kor

Tartalom

Mikor Valter megismétli az ajánlatát, hogy Tamás beszállhat a star-up üzletébe, Tamás szkeptikusan visszautasítja azt. Csak Flórának sikerül változtatnia Tamás hozzáállásán. Mikor Szofi a Fodrászatban véletlenül megtudja, hogy Tamás fel akar mondani a Bécy Klubban, aggódni kezd, hogy Tamás, akinek mindig a biztos megélhetés volt a legfontosabb, hibát készül elkövetni. Szofi hadakozik egy kicsit magával, majd megpróbál hatni Tamás lelkére, de Tamás durván elutasítja őt.

Reggel Karola nagyon izgatott, mert este lesz a dalbemutató fellépése a T.É.R-ben, de rögtön befeszül, mikor Maxim kijelenti, hogy táncolnia is kell, Bori felajánlja, hogy az egyik kolléganőjével szívesen lesznek Karola háttér táncosai, és majd összedobnak egy könnyű koreográfiát. Közben Teó feszült, amiatt, hogy Karola fellép, Roland nem érti, mi a baja. De Evelin rögtön rátapint a lényegre és megtudja Teótól: Teó és Karola közt elcsattant egy csók. Evelin szerint Teónak meg kellene beszélnie Karolával, hogy akkor most mi van köztük. A délután folyamán Karola, Bori és egy táncos lány Maxim vezetésével ruha és táncpróbát tartanak az esti fellépés előtt. A próba alatt Karola és Teó között izzik a levegő, de Teó nem tud beszélni Karolával. Karola pedig Borival osztja meg kétségeit Teóval kapcsolatban: igazából fogalma sincs, mit kezdjen a csókkal.

Mesi komoly egzisztenciális félelmek kerítik a hatalmukba. Karesszel mindössze pár forintjuk maradt a hónap végéig. Mesi telefonhívást kap az anyjától, aki emlékezteti őt rá, hogy születésnapi buliba kell mennie ma hozzájuk. Mesi elmegy a szülinapra, ahol végig kell hallgatnia a beszámolót az unokatestvére pompás életéről, amitől Mesi egy csődtömegnek érzi magát. Nem sokkal később Mesi kísértésbe esik, hogy meglopja a szüleit. Az éhsége legyőzi a büszkeségét, és Mesi tényleg lop.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top