Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1627. rész tartalma

Dávid izgatottan várja az anyjával, Zsanettel való találkozást, amit eltitkol a lakótársai elől. Zsanettől várja a választ arra a kérdésre… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1627
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 18., péntek, 19:00-kor

Tartalom

Dávid izgatottan várja az anyjával, Zsanettel való találkozást, amit eltitkol a lakótársai elől. Zsanettől várja a választ arra a kérdésre, hogy valóban Joe-e az apja. De mikor nekiszegezi a kérdést, az anyja esküdözik, hogy csak Joe jöhet szóba. Dávid hazugnak nevezi az anyját, és az orra alá nyomja a véradó igazolványokat. Ezekkel a vércsoportokkal kizárt, hogy apa és fia legyenek! Zsanett zavarba jön, nem tudja mit is mondhatna erre, de véleménye szerint mindennek ellenére csak Joe lehet az apja.

Tamás és Valter az első megbízásuk okán egy bulit szerveznek estére egy sztár dj-vel. Tamás nagyon fel van dobva, egészen addig, amíg Valter be nem vallja neki, hogy a dj lemondta, és nem kötött vele szerződést, tehát nem tudnak mit tenni. Tamás próbálja megmenteni a partit, Borinak könyörög, hogy lépjenek fel, de Bori visszautasítja, de végül mégis megmentik az estét.

Bence Ákoséknál lóg, akik egy fontos vizsgára készülnek. Mivel az albérletben Kata és Ákos is tanulnak, Bence el akarja ütni valamivel az időt, eldönti, hogy elmegy Orsihoz. Út közben „kölcsönvesz” egy biciklit, de tetten éri egy lány, aki azt állítja, hogy az övé. De aztán kiderül, hogy csak szívatta. Este mindenképpen bulizni akar menni, amire a barátait is rábeszéli. Ott váratlanul összefut a lánnyal, aki mint kiderül miatta jött ide.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top