Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1628. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Dávid teljesen kikészül, mert végérvényesen kiderül számára, hogy Joe mégsem az apja. Amikor végül az anyja sem tartja már kizártnak ezt a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1628
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 21., hétfő, 19:00-kor

Tartalom

Dávid teljesen kikészül, mert végérvényesen kiderül számára, hogy Joe mégsem az apja. Amikor végül az anyja sem tartja már kizártnak ezt a tényt, a fiú egyre inkább elzárkózik Evelintől, és eltűnik az albiból anélkül, hogy előtte beszélt volna Joe-val. Evelin úgy próbálja meg Joe kérdezősködését leszerelni, hogy azt hazudja neki, Dávid azért viselkedik így, mert összevesztek. Dávid ezalatt teljesen magába zuhanva kóborol az utcákon, a fájdalmát alkoholba próbálja fojtani. Az aggódó Evelin próbálja telefonon elérni, de a fiú elzárkózik a beszélgetéstől.

Reggel Orsinak kiütések jelennek meg a kezén a virágallergiája miatt, de nem akar meghátrálni a munkája elől. Eközben Karesz örömmel jelenti be, hogy ma behívták próbamunkára egy ablaktisztító céghez. Ám a munka mindkettőjük számára óriási kínt jelent. Míg Orsi allergiája egyre súlyosabban jelentkezik, és a lány már kezd kételkedni abban, hogy egyáltalán képes lesz-e ellátni a munkát a virágboltban, Karesz a fogát összeszorítva bizonyít új munkahelyén, noha, mint kiderül, az ablakpucolás egyáltalán nem gyerekjáték. Orsi egyre jobban retteg attól, hogy az allergia miatt el fogja veszíteni a munkahelyét, amikor a főnöke váratlanul kezébe nyomja a hosszú távú szerződést.

Teó délelőtt feldobja Karolának, hogy töltsék együtt a szabad délutánját, de Karola kijelenti, ma sem ér rá, mert Maximmal van dolga. Teó ezt feszülten, de elfogadja, közben kap egy hívást attól a fotóstól, aki már korábban fotózta őt, hogy lenne-e kedve részt venni a mai napon egy újabb fotózáson. Mivel Teó ráér így brahiból belemegy. A fotózáson viszont összefut Barbival, és felpörögnek az események. Mindeközben Karola és Maxim lelkizni kezdenek italozás közben Maxim magánéletéről, majd Karola és Maxim az ital hatására közelebb kerülnek egymáshoz.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top