Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1630. rész tartalma

Dávid továbbra sem tud Joe szemébe nézni most, hogy tudja, hogy nem a fia és továbbra is Bécy házában bujkál. Evelin és Roland addig győzköd… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1630
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 23., szerda, 19:00-kor

Tartalom

Dávid továbbra sem tud Joe szemébe nézni most, hogy tudja, hogy nem a fia és továbbra is Bécy házában bujkál. Evelin és Roland addig győzködik, míg Dávid rájön, hogy végre meg kell mondania az igazat Joe-nak. Joe ledöbben és először nem hajlandó elhinni ezt a hírt, míg Dávid anyja, Zsanett nem igazolja a történetet.

Reggel Nelly letámadja Bécyt azzal, hogy vállalják fel a kapcsolatukat, és mivel Bori úgy is játssza a managert, adja neki a táncosok vezetői posztját. Bécy ezen annyira berág, hogy nemcsak a lányt rúgja ki, de Borival egy komplett táncos castingot szervezetet, hogy lecseréljen mindenkit. Bori kiakad, és a táncosok helyett prostikat hív. Bécy kiakad, de meghátrálni már nem tud. A casting botrányba fullad, amikor megérkezik Georg, aki kiosztja Bécyt.

Reggel Karola ismét provokálva érzi magát, amikor André azzal vág fel, hogy milyen sokan kattintottak a videójára. Miközben megpróbálja elrejteni a frusztrációját, Teó átlát rajta, és később kérdőre vonja Andrét, és megfenyegeti, hogy hagyja abba Karola provokálását. André visszakozik, és megígéri, hogy békén fogja hagyni Karolát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top