Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1631. rész tartalma

Tamás igencsak csalódott, hogy régi kapcsolatait nem sikerül mozgósítania, és így nem tud új klienseket szerezni a start-up cégének. Valter… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1631
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 24., csütörtök, 19:00-kor

Tartalom

Tamás igencsak csalódott, hogy régi kapcsolatait nem sikerül mozgósítania, és így nem tud új klienseket szerezni a start-up cégének. Valter viszont mégis összehoz egy potenciális üzletet. Tamás megörül, ám köpni-nyelni nem tud, amikor kiderül, hogy Valter a partnerekkel történő első találkozást a Ligetbe szervezte le, mondván, hogy így referenciaként megmutathatják, milyen sikeres klubban dolgozott korábban Tamás. Tamás nem igazán szeretne összefutni Bécyvel, de kénytelen beleegyezni a dologba. Rossz érzéssel tér vissza felmondása óta először a klubba, de a találkozó a potenciális üzletfelekkel igazán jól sikerül, ám az utolsó pillanatban Bécy keresztülhúzza a számítását.

Bence nagyon dühös, mert Rozina nem akarja bevenni az esemény utáni tablettát. Kata beszerzi a tablettát, és az az ötlete támad, hogy a lány tudta nélkül fogja bevetetni valahogy Rozinával a gyógyszert. Megbeszéli a lánnyal, hogy este menjen el vele bulizni, mert azt tervezi, hogy belekeveri a tablettát Rozina italába.

Karola rettenetesen örül, hogy találkozhat a zenei klipje rendezőjével. Amikor még André is sok sikert kíván hozzá, Karola úgy gondolja, hogy a fiúra mégis csak hatott az, hogy előző nap beolvasott neki. A stúdióban aztán Karola nagyon megdöbben, amikor André váratlanul megjelenik, és a lány producerénél megpróbálja elérni, hogy az a színpadra juttassa. Maxim azonban lepattintja Andrét, ami megkönnyebbüléssel tölti el Karolát. Karola este eldicsekszik André előtt a rendezővel folytatott sikeres beszélgetéséről, a fiú telefonhívást kap Zsuzsannától, aki leszervezett neki egy találkozót Maximmal. Karola döbbenten és értetlenül fogadja a hírt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top