Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1632. rész tartalma

Roland reggel hiába kezdeményez szeretkezést, a siető Bori visszautasítja. Roland Andrénak puffog azon, hogy az utóbbi időben mennyire el… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1632
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 25., péntek, 19:00-kor

Tartalom

Roland reggel hiába kezdeményez szeretkezést, a siető Bori visszautasítja. Roland Andrénak puffog azon, hogy az utóbbi időben mennyire elhanyagolja a felesége, és hogy mennyire unatkozik, mire André felveti, hogy Roland kísérje el a mai vidéki lánybúcsús fellépésére. A faluban André összeismerkedik egy pincérnővel, aki szintén hivatalos a lánybúcsúra, és meghívja a fiúkat egy kis alapozásra később. Az iszogatáson Roland is megismerkedik egy lánnyal, aki egyből rámozdul, és Rolandnak kezd megtetszeni a szitu. A lánybúcsúra már igencsak kapatosan érkeznek, és a buli hevében a lány megcsókolja Rolandot, aki enged a kísértésnek. De mikor megtudja a lány nevét elmenekül.

Tamás napja azzal kezdődik, hogy a tegnapi ügyfelek végleg visszamondják a megbízást. De nagy meglepetésére Valter váratlanul két új ügyféllel állít be. Megtudja, hogy az ügyfelek a Valter által hamisított értékelések miatt keresnek segítséget, de azért végigcsinálja a megbeszélést. De az új ügyfelek szkeptikusak Tamás és Valter hitelességét illetően. Valternak erre az az ötlete támad, hogy forgassanak egy imidzsépítő filmet a start-upról. De a felvétel nem sikerül, Tamás és Valter is unják. Frusztráltan és elkedvetlenedve beállítanak a TÉR-be, majd az az ötletük támad,hogy a TÉR bárt kellene egy imidzsépítő bulihoz használniuk.

Szofit kezdi kicsit idegesíteni, hogy az új randi applikáció uralja Tamara életét. Ő még mindig elég szkeptikus az appal szemben, és nem akarja, hogy őt is magával ragadja. Aztán a fodrászatban egy menyasszony eszébe juttatja a saját esküvőjét, amitől elbizonytalanodik. Tamara látja rajta, hogy ráférne egy kis kikapcsolódás, és meghívja egy italra a TÉR-be. Ott viszont épp Tamással futnak össze, ami kiborítja Szofit. Tamara rámutat, hogy Tamás már egyértelműen továbblépett, és hogy Szofi is megérdemli ezt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top