Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1633. rész tartalma

Joe az elmúlt napokban sokat gondolkodott, és arra az elhatározásra jutott, hogy muszáj, hogy Dávid a fia legyen. Megpróbál fokozatosan… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1633
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 28., hétfő, 19:00-kor

Tartalom

Joe az elmúlt napokban sokat gondolkodott, és arra az elhatározásra jutott, hogy muszáj, hogy Dávid a fia legyen. Megpróbál fokozatosan közeledni felé, Dávid azonban hidegen elutasítja őt. és úgy tűnik, ő már feladta a dolgot. Joe a fejébe veszi, hogy apasági vizsgálatot csináltat, és meggyőzi Dávidot, hogy ők apa és fia. Amikor Joe lakótársai értesülnek a szándékáról, zavartan és aggódva reagálnak, és Joe úgy érzi, nem értik meg. Evelin tisztázza Joe-val, hogy egyszerűen csak azért aggódik, hogy a vizsgálattal és ezzel az akcióval hamis reményeket ébreszthet Dávidban.

Tamás igen jó kedvű, reméli, hogy a start-up vállalkozása a kuncsaftok számára rendezett bulival ma elindul a siker útján. Amikor azonban Evelin a Szofi iránt érzett lojalitásból akadályt gördít a dolog elé, és lemondja a bulit, Tamás már attól tart, hogy a megélhetése forog kockán. Ezzel egy időben Evelin beszámol Szofinak Tamás felbukkanásáról – és Szofi váratlanul áldását adja Evelinnek a bulira. Amikor Tamás már épp fel akarja adni, fordul a kocka, és Evelin engedélyezi a bulit.

Karola egyre jobban felidegesíti magát azon, amiért Andrénak sikerült időpontot kapnia a producerétől. Amikor André ráadásul kijelenti, hogy a találkozó eredményes volt, és biztosan szerződtetik, Karola nem bírja tovább, és dühösen kérdőre vonja Maximot – csakhogy Karolának szégyenkezve rá kell döbbennie, hogy André megvezette őt. Maxim visszautasította a fiút. Amikor André otthon még terjeszti is a hazugságát, Karola majd szétrobban a dühtől, ezzel azonban kínos szituációba kerül, amit André élvezettel kihasznál.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top