Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1634. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Dávid még mindig elveszettnek érzi magát, bizonytalan az apasági teszt miatt. Joe igyekezete is hidegen hagyja őt és eközben észre sem veszi… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1634
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 29., kedd, 19:00-kor

Tartalom

Dávid még mindig elveszettnek érzi magát, bizonytalan az apasági teszt miatt. Joe igyekezete is hidegen hagyja őt és eközben észre sem veszi, hogy Joe meghúzza a derekát. Joe eltitkolja a fájdalmait Dávid elől, és a hamburgerezőben sem tud felegyenesedni. Joe Karesztől kér segítséget, mert azt hiszi, Dávid szemében erősnek kell maradnia. Dávid ezt teljesen félreérti, úgy érzi, Joe már segítséget sem tőle kér.

Szofit a randira való készülődésből váratlanul kizökkenti egy hirtelen találkozás Tamással, aki csak meg akarja köszönni neki, hogy közben járt Evelinnél, hogy a T. É. R. bárban tarthassák az imázs-bulijukat. Szofiban újra felszínre tör a fájdalom, amit a szakításkor átélt, és legszívesebben lemondaná a randevút. Tivadar és Tamara azt hiszik, Szofi csak bizonytalan, mert olyan régen randizott utoljára, és csinálnak vele egy próba randit. Mikor Szofinak már túl sok a kérdés, egyszerűen véget vet a próbának, és akaratlanul is megbántja Tamarát.

Bence egy rémálomból zaklatottan ébred, és nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy Rozina talán mégis terhes lett tőle. Rá akarja kényszeríteni a lányt, hogy legalább csináljon meg egy terhességi tesztet, csak hogy bizonyosságot nyerjenek – de lepattan Rozináról, aki nem érti, miért idegeskedik Bence. Bence feldúltan beolvas Rozinának, hogy önző! Ekkor Rozina váratlanul megjelenik Ákosék albérletében, kezében egy terhességi teszttel, és hajlandó elvégezni a tesztet, csak hogy Bence békén hagyja őt végre. Mikor a teszt negatív lesz, Bence megkönnyebbülése határtalan, és ezt meg is ünnepli Ákossal és Norbival.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top