Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1634. rész tartalma

Dávid még mindig elveszettnek érzi magát, bizonytalan az apasági teszt miatt. Joe igyekezete is hidegen hagyja őt és eközben észre sem veszi… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1634
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 29., kedd, 19:00-kor

Tartalom

Dávid még mindig elveszettnek érzi magát, bizonytalan az apasági teszt miatt. Joe igyekezete is hidegen hagyja őt és eközben észre sem veszi, hogy Joe meghúzza a derekát. Joe eltitkolja a fájdalmait Dávid elől, és a hamburgerezőben sem tud felegyenesedni. Joe Karesztől kér segítséget, mert azt hiszi, Dávid szemében erősnek kell maradnia. Dávid ezt teljesen félreérti, úgy érzi, Joe már segítséget sem tőle kér.

Szofit a randira való készülődésből váratlanul kizökkenti egy hirtelen találkozás Tamással, aki csak meg akarja köszönni neki, hogy közben járt Evelinnél, hogy a T. É. R. bárban tarthassák az imázs-bulijukat. Szofiban újra felszínre tör a fájdalom, amit a szakításkor átélt, és legszívesebben lemondaná a randevút. Tivadar és Tamara azt hiszik, Szofi csak bizonytalan, mert olyan régen randizott utoljára, és csinálnak vele egy próba randit. Mikor Szofinak már túl sok a kérdés, egyszerűen véget vet a próbának, és akaratlanul is megbántja Tamarát.

Bence egy rémálomból zaklatottan ébred, és nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy Rozina talán mégis terhes lett tőle. Rá akarja kényszeríteni a lányt, hogy legalább csináljon meg egy terhességi tesztet, csak hogy bizonyosságot nyerjenek – de lepattan Rozináról, aki nem érti, miért idegeskedik Bence. Bence feldúltan beolvas Rozinának, hogy önző! Ekkor Rozina váratlanul megjelenik Ákosék albérletében, kezében egy terhességi teszttel, és hajlandó elvégezni a tesztet, csak hogy Bence békén hagyja őt végre. Mikor a teszt negatív lesz, Bence megkönnyebbülése határtalan, és ezt meg is ünnepli Ákossal és Norbival.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top