Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1635. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Flóra rettentő büszke Tamásra, amiért egyre jobban megy a vállalkozása, és az imázs-bulit is összehozta a T.É.R.-ben. Áradozását Tamara azon… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1635
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 30., szerda, 19:00-kor

Tartalom

Flóra rettentő büszke Tamásra, amiért egyre jobban megy a vállalkozása, és az imázs-bulit is összehozta a T.É.R.-ben. Áradozását Tamara azonban megelégeli, és Flóra orra alá dörgöli, hogy Tamás csak Szofi segítségével tudta ezt összehozni. Flóra elbizonytalanodik a hír hallatán, és puhatolózni kezd ezzel kapcsolatban. Mikor Tamás ismét hazudik neki, Flóra csak arra tud gondolni, hogy Tamás még mindig érez valamit Szofi iránt, és ezért keresi a társaságát. Végül kérdőre vonja Tamást, aki megdöbben a feltételezés hallatán.

Bori szabadságot szeretne kivenni új főnökénél,Sebestyénnél, aki azonban áthúzza számításait. Bori dúl-fúl, és elhatározza, hogy Sebestyén engedélye nélkül elmegy pihenni. Betegséget színlel, ám főnöke rájön a színjátékra, és közli, hogy Bori hónapokra is szabadságra mehet, ha akar, hisz nem kötelező itt dolgoznia! Bori tehát letesz utazási terveiről, és visszamegy este a munkába. Sebestyén azonban kellemetlenkedni kezd vele, így Bori keserűségében kolléganőit tüzeli és sztrájkra veszi rá őket.

Bence még mindig retteg attól, hogy Rozina terhes lehet, mióta tegnap óta tudja, hogy a teszt ebben az időszakban még nem megbízható. Üzenetekkel nyomást gyakorol a lányra, hogy ha mégis terhes, akkor ő azt szeretné, hogy a lány vetesse el a gyereket. Ám minden rosszul sül el, mivel a dühös Rozina közli Bencével, hogy ez a döntés csakis az ő kezében van.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top