Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1636. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Reggel Dzseni örömmel újságolja el a barátainak, hogy az apja nyomára bukkant. Kata társaságában fel is kerekedik, hogy beszéljen vele, ám a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1636
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. október 31., csütörtök, 19:00-kor

Tartalom

Reggel Dzseni örömmel újságolja el a barátainak, hogy az apja nyomára bukkant. Kata társaságában fel is kerekedik, hogy beszéljen vele, ám aztán az inába száll a bátorsága. Miután Kata lelket önt belé, Dzseni mégiscsak odaáll a férfi elé, és elmondja, hogy ő a lánya. Az apja nem tud mit kezdeni a helyzettel, annyit mond, hogy hamarosan felhívja Dzsenit, azzal elsiet. Míg Ákosék albérletében a társaság Dzseniért aggódik, a lány, akit mégsem hívott fel az apja, teljesen maga alá kerül, és egyedül ül be a T.É.R.-be, ahol összeismerkedik Gáborral.

Szofi nagyon izgatott a küszöbön álló randija miatt, és már kora reggel kiborul friss pattanásán. Végül a félelmei miatt eljut arra a gondolatra, hogy talán mégsem kellene elmennie a találkozóra. Tamara azonban helyre teszi Szofit, és emlékezteti, hogy milyen fontos mindkettejüknek ez a nap: ma akarnak új életet kezdeni! Szofi reménykedni kezd az este sikerességében.

Milán meglepődik, mikor Bella váratlanul megjelenik a lakóhajón, segítséget remélve.

Menekülőben van, és búvóhelyet keres, mert egy pécsi rapperbanda üldözi. Mivel Karesz és Orsi Tedi érdekében nem hajlandóak belekeveredni a gyanús ügyébe, Bellának más helyet és megoldást kell keresnie. Milán elhatározza, hogy majd ő segít neki. Miután kis híján belefutnak Bella üldözőibe, Milánnak eszébe jut egy hely, ahol menedéket kaphatnak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top