Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1637. rész tartalma

Bence nagyon izgatott, mert ma találkozhat példaképével, aki egy promóciós eseményen fog tetoválni a szalonban. Bence szeretné megmutatni… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1637
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. november 1., péntek, 19:00-kor

Tartalom

Bence nagyon izgatott, mert ma találkozhat példaképével, aki egy promóciós eseményen fog tetoválni a szalonban. Bence szeretné megmutatni neki a munkáit, amit Karola nagyon jó ötletnek tart, és mikor megtudja, hogy kiről is van szó, kiderül, hogy Janó régi cimborája még Amerikából, ezért Bencével tart. A szalonban Bence nem tud közel férkőzni Janóhoz, aki Karolának szenteli minden figyelmét. Karola igyekszik bemutatni Bencét, de Janó sokkal lelkesebb a régi közös emlékek felidézésétől. Karola áthívja magukhoz sörözni Janót, de ott is csak nosztalgiáznak, amit Bence megun, és sértődötten elmegy. A parton leissza magát, hazaérve pedig beolvas Karolának.

Karesz Milánért és Belláért aggódik, mikor a lakóhajón megjelenik Chegga és két embere. Bellát keresik. Karesz kihazudja magukat a szorult helyzetből, de amint elérik Bellát és Milánt, nyomatékosítja, hogy ennek véget kell vetni mielőbb. Bella megígéri, hogy talál megoldást. Milán nem akarja, hogy Bella lemondjon a zenéjéről, és még a szüleitől is hajlandó lenne kölcsönkérni, hogy kifizesse Cheggát, de a rapper hallani sem akar erről, neki a pendrive kell, rajta a zenékkel.

Dzseni elmondja az anyjának, hogy találkozott az apjával, de Edit nem fogadja jól a hírt, és mikor megtudja, hogy ígéretével ellenében Bálint nem kereste Dzsenit, jön az “én megmondtam” szöveggel, ami bántja Dzsenit. Dzseni észreveszi, hogy nincs meg néhány dolga, és elmegy érte a T.É.R.-be, ahol bocsánatot kér előző napi kifakadásáért Gábortól, és visszakapja a cuccait. Gábor megsajnálja a lányt, és meghívja egy kávéra, hogy Dzseni kibeszélhesse magából a fájdalmát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top