Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1648. rész tartalma

Miközben Dávid a DJ Sport Fitneszben beleveti magát a munkába, hogy megpróbálja elterelni a gondolatait arról a fájdalmas tényről, hogy soha… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1648
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. november 18., hétfő, 19:00-kor

A 1648. epizód tartalma

Miközben Dávid a DJ Sport Fitneszben beleveti magát a munkába, hogy megpróbálja elterelni a gondolatait arról a fájdalmas tényről, hogy sohasem fogja megtalálni az apját, Evelin lázasan keresi a módját, hogyan tudna a fiún segíteni. Ennek során felhasználja a hétvégén megvásárolt pszichológia könyvekből szerzett tudását, és megpróbálja óvatosan rábeszélni Dávidot, hogy nyisson az emberek felé. Dávid belátja, hogy Evelinnek igaza van, és elnézést kér Joe-tól az előző hetekben tanúsított viselkedéséért. Hazatérte után megtalálja Evelin pszichológiakönyveit. Dühödten támad a lányra, és azzal vádolja, hogy bolondnak tartja. Evelin megpróbálja elmagyarázni neki, hogy csak segíteni akar neki, de a fiú meg sem hallgatja.

Tamara borzasztóan szégyelli magát, hogy tegnap majdnem lefeküdt az anyja egyik netes partnerével. Ugyanakkor semmire sem vágyik jobban, mint egy kis kalandra, amikor összefut a már feledésbe merült egykori randi partnerével, Zalánnal. Mindketten egymás karjába vetik magukat. A szenvedélyes szex után Tamara azonban gyorsan kijózanodik, ugyanis Zalán gyorsan lelép.

Orsi összeveszik Bellával, mert az megsérti őt. Elkeseredésében azt mondja a lánynak, hogy Bella csak megtűrt személy a hajón, és ha rajta múlna, már rég nem is lakna velük. Orsi ezek után majdnem kiborítja Rúfusz hamvait, ami miatt lelkiismeret-furdalása támad. Próbálja elmagyarázni a helyzetet Bellának, de az meg sem hallgatja, ismét sértegetni kezdi Orsit. Ezt már Orsi sem hagyja, és ő is csúnyán kiosztja Bellát. Karesz azonban ráébreszti Orsit, hogy jócskán túlzásokba esett.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top