Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1649. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Reggel Dávid bűnbánóan bocsánatot kér Evelintől az előző napi agresszív kirohanásáért. Evelin nem tesz neki szemrehányást, de szerinte… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1649
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. november 19., kedd, 19:00-kor

Az 1649. epizód tartalma

Reggel Dávid bűnbánóan bocsánatot kér Evelintől az előző napi agresszív kirohanásáért. Evelin nem tesz neki szemrehányást, de szerinte pszichológushoz kéne mennie. Dávid először elzárkózik, és csak Rolandnak sikerül rábeszélnie, hogy adjon egy esélyt a dolognak. Dávid nagyon rosszul érzi magát a terápián. Ahogy a terapeuta kérdései egyre kellemetlenebbé válnak, és a fájdalma mélyére hatolnak – átverve érzi magát az élettől -, Dávid dühösen elmenekül.

Dzseni reggel nem tudja leplezni Kata előtt, hogy képtelen kiverni a fejéből Gábort, de nem akarja beismerni, hogy vonzódik hozzá. De aztán az T. É. R. előtt belefut Gáborba, aki spontán meghívja egy kávéra. Dzseni gyomrában rögtön repkednek a pillangók, és be kell vallania magának, hogy még mindig hat rá a fiú. Mikor Gábor másnapra találkozót beszél meg vele, minden a feje tetejére áll.

Orsi egyre jobban szenved a munkájától az ügyvédi irodában. Mikor az ebédszünetben véletlenül látja, hogy egy hajléktalan összeesik, a segítségére siet, pedig fontos megbeszélése lenne. Orsi bátran elsősegélyben részesíti az embert, amíg megérkezik a mentőautó. Orsi úgy érzi, hogy helyesen döntött. Mikor visszamegy dolgozni, a kollégái viszont nem értik meg, és a főnöke még figyelmeztetésben is részesíti. Orsi magával hadakozik: lehet, hogy rossz állást választott.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top