Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1650. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelin még mindig a tegnapi durva veszekedés hatása alatt van. Megnyílik Nikinek, és bevallja a lánynak, hogy fél Dávidtól. Niki vigasztalja… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1650
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. november 20., szerda, 19:00-kor

Az 1650. epizód tartalma

Evelin még mindig a tegnapi durva veszekedés hatása alatt van. Megnyílik Nikinek, és bevallja a lánynak, hogy fél Dávidtól. Niki vigasztalja Evelint, továbbá beszélni akar Joe-val. Joe szerint a lányok túlgondolják ezt az egészet, Evelinben viszont valami eltört Dáviddal kapcsolatban. Miután eltöltenek egy kis időt külön, Evelin bebeszéli magának, hogy valószínűleg mindketten hibásak voltak abban, hogy ennyire elfajult a veszekedés, és kibékülnek.

Dzseni lázas izgalommal várja a randit Gáborral és bevallja Katának, hogy totál beleesett a férfiba. A találkozót azonban halasztani kell, mert Gábornak kiment a fejéből az esti rendezvény a T.É.R.-ben. Dzseni besegít neki és a nap során egyre jobban bebeszéli magának, hogy ő is bejön Gábornak. Ám amikor a bulin megpróbálja megcsókolni Gábort, a férfi próbálja kíméletesen Dzseni tudomására hozni, hogy ő inkább a kishúgát látja benne.

Bence nem hisz a szemének, amikor azt hiszi, egy erotikus oldalon Borit látta egy szexvideóban. Megkérdezi André véleményét is, hogy biztos legyen benne, mert a női szereplő nem ismerhető fel egyértelműen. Ám André számára teljesen világos, hogy a nő Bori. Roland észreveszi, hogy a két srác titokban a feleségét figyeli és kérdőre vonja őket. Amikor megnézi az erotikus videót, ő maga is azt hiszi, Borit látja, és sokkot kap. Bori kétértelmű választ ad, élvezi, hogy húzhatja Rolandot.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top