Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1651. rész tartalma

Karola kiborul, amikor reggel a kiválasztott helyszín lemondja az esti fellépését. A menedzsment belenyugodna, hogy nem lesz koncert, de… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1651
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. november 21., csütörtök, 19:00-kor

A 1651. epizód tartalma

Karola kiborul, amikor reggel a kiválasztott helyszín lemondja az esti fellépését. A menedzsment belenyugodna, hogy nem lesz koncert, de Karola nem. Bedobja magát és mindent megtesz, hogy új helyszínt találjon, mert nagyon fontos számára, hogy ne okozzon csalódást a rajongóinak. A helyszín megtalálása viszont nehezebb, mint gondolta. Végül Andrének támad a mentő ötlete, miszerint tartsák meg a koncertet a Bécy házban. Karolának a menedzsmenttel is sikerül elfogadtatnia az ötletet, és beleveti magát a szervezésbe.

Alesszia gondolatai reggel a nagy party körül forognak, amit Stefi rendez este, és ahová Alessziát is meghívták. Izgalmában nem figyel oda a munkájára a DJ Sport Fitneszben, és ezzel veszélybe sodor egy vendéget. A mérges Joe durván leteremti ezért, majd egy vita alakul ki, aminek a végén Alesszia hirtelen felindulásból felmond. Miközben Alesszia Stefi mellett a buliban úgy érzi, hogy végre a helyére került és kiáll a döntése mellett. Joe dühös és csalódott Alesszia felmondása miatt.

Tegnap óta Dzseni esze folyton azon a kínos csókon jár. Kata, azt tanácsolja neki, hogy egyszer és mindenkorra felejtse el Gábort, hiszen Gábor is megmondta, hogy úgy tekint Dzsenire, mint a kishúgára. Dzseni fájó szívvel belátja, hogy nincs más választása, mint hogy valaki más segítségével terelje el a gondolatait. Végül felszedi Kevint, hogy a segítségével elfeledkezhessen végre Gáborról..

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top