Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1652. rész tartalma

Flóra ismét szembesíti Tamást azzal, hogy mennyire szenved a reménytelennek tűnő gyerek utáni vágya miatt. Tamás ezért együttérzőn megígéri… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1652
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. november 22., péntek, 19:00-kor

A 1652. epizód tartalma

Flóra ismét szembesíti Tamást azzal, hogy mennyire szenved a reménytelennek tűnő gyerek utáni vágya miatt. Tamás ezért együttérzőn megígéri Flórának, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy összeszedje a pénzt a hormonkezelésre. Tamás azonban nem lát más lehetőséget erre, mint hogy pénzt kérjen Joe-tól, akkor is, ha ez nehezére esik. Joe valóban ad is pénzt Tamásnak, és megígéri neki, hogy ez köztük marad. Tamás szégyenkezik kicsit a kölcsön miatt, de mikor látja, hogy Flóra milyen boldog, gyorsan elfeledkezik a bűntudatáról.

Dzseni reggel kellemetlen, csúfolódó üzeneteket kap egy csoportban, amibe Kevin vette fel. A Gábor miatt egyébként is padlón lévő Dzseninek ez hiányzik a legkevésbé. Norbi fel akarja vidítani a lányt, mert azt hiszi, hogy Kevin miatt van ennyire maga alatt. Együtt töltik a napot, és sikerül feloldani Dzsenit, egészen addig, míg bele nem botlanak Gáborba, ami újra felkavarja a lányt. Dzseni Katának vall az érzéseiről, de Norbit meghagyja abban a hitében, hogy Kevin miatt érzi magát rosszul.

Teó reggel meglepi Karolát a lány közösségi oldalának borítótervével, amit Bencével rajzoltatott meg. Karola teljesen odáig van a borítótervért, és mindenképpen meg akarja azt mutatni Maximnak. Ám Karolának először erre nem lesz lehetősége, mivel Maxim egy fotózást szervezett neki, melyen fotókat készítenek az autogram kártyákhoz, és a social media felületekhez. A fotózás során Karola számára egyértelművé válik, hogy Bence borítóterve nem fog passzolni a fotókhoz.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top