Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1653. rész tartalma

Evelin reggel elhiteti magával, hogy Dáviddal ismét helyreállt a kapcsolatuk, és a fiú ismét magára talált. Amikor azonban röviddel ezek után… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1653
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. november 25., hétfő, 19:00-kor

1653. rész tartalma

Evelin reggel elhiteti magával, hogy Dáviddal ismét helyreállt a kapcsolatuk, és a fiú ismét magára talált. Amikor azonban röviddel ezek után a DJ Sportfitneszben ismét veszekedésre kerül sor, és a fiú dühösen kiosztja a barátnőjét, Evelin kénytelen belátni, hogy Dávid nem változott, továbbra is dühbe gurítja a legkisebb apróság is. Az aggódó Alesszia később figyelmezteti, hogy a szerelem vakká teheti az embert, Evelin talán ezért nem képes látni, hogy Dávid megváltozott. Evelin először ezt a feltételezést határozottan elutasítja. Röviddel ezután azonban már nem titkolhatja el önmaga előtt az igazságot.

Orsi annyira utálja a munkáját az ügyvédi irodában, hogy reggel alig akar kikászálódni az ágyból. Miután mégis összeszedi magát és elindul dolgozni, az iroda előtt összefut a hajléktalan Jani egyik haverjával, akitől megtudja, hogy Jani megint összeesett, és lehet, hogy ezt már nem is élte túl. Orsi elmegy a kórházba, hogy kiderítse, mi a helyzet. Nagy megkönnyebbülésére Jani még él. Mivel a látogatás miatt megfeledkezik a munkájáról, hamarosan be is nyújtják neki ezért a számlát, ugyanis az ügyvédi iroda főnöke telefonon keresztül kirúgja.

Reggel Bence megszállottan dolgozik Karola közösségi oldalának borítótervén, mert azt reméli, hogy ha módosít rajta, akkor Maxim el fogja fogadni. Nem sokkal később ledöbben, amikor megtudja a PR-os Zsuzsannától, hogy Maxim egyáltalán nem is látta a munkáját, és Karola hazudott neki.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top