Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1654. rész tartalma

Evelin egész éjjel le sem hunyta a szemét. Nem tud dönteni, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson. Egyrészt szereti Dávidot, másrészt… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1654
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. november 26., kedd, 19:00-kor

1654. rész tartalma

Evelin egész éjjel le sem hunyta a szemét. Nem tud dönteni, hogy az eszére vagy a szívére hallgasson. Egyrészt szereti Dávidot, másrészt viszont úgy érzi, hogy már nem szerelemmel. A fiú érzi ezt és esküdözik, hogy bármit megtesz, ha Evelin vele marad. Kétségbeesve kapaszkodnak egymásba és a szerelmükbe. De a nap során Evelin előtt egyre világosabb, hogy Dávid megjátssza magát, hogy görcsösen bebizonyítsa neki, hogy mindent jól csinál.

Amikor Orsi beadja a jelentkezési papírjait Verának, az felvilágosítja, hogy még egy biológiai/orvosi tudás-felmérőt tesztet is meg kell csinálnia, ami aznap este lesz. Orsit nyomasztja a szoros határidő, de nagy lelkesedéssel hozzálát a tanuláshoz. De a vizsgája eredménye sajnos csak épphogy megfelelő. A főorvossal folytatott személyes beszélgetésnél a lány őszintén bevallja, hogy korábban még nem gondolt erre a munkára, de úgy érzi, hogy tökéletesen alkalmas lenne rá.

André napja nem is kezdődhetne jobban. A Ligetben megismerkedik egy csinos nővel, aki ráadásul egy Los Angelesben él, és ott tehetségkutató. André már szinte Hollywoodban képzeli magát, és annál jobban meglepődik, mikor a szex után nem találja Biankát az ágyában, viszont egy üzenet várja, és a selyemfiú gázsija.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top