Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1655. rész tartalma

Dávid reggel szenved a szakítás miatt érzett szerelmi bánattól, a barátai viszont bátorítják, hogy küzdjön Evelinért. Amikor Dávid nem sokkal… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1655
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. november 27., szerda, 19:00-kor

1655. rész tartalma

Dávid reggel szenved a szakítás miatt érzett szerelmi bánattól, a barátai viszont bátorítják, hogy küzdjön Evelinért. Amikor Dávid nem sokkal ezután beállít az albérletbe, hogy visszahódítsa Evelint, a lány visszautasítja. Dávid azonban képtelen ezt elfogadni és ismét kiborul, ami megerősíti Evelint abban, helyes volt a sráccal szakítani. Dávid dühös, és végül az alkoholba menekül.

Tamás úszik az adósságban, és nagyon reméli, hogy megnyerhet maguknak egy fontos ügyfelet. Ám Flóra a hormoninjekciók mellékhatásai miatt ma otthon marad, és Tamás üzleti megbeszélése közben annyira működésbe lépnek a hormonjai, hogy akkora jelenetet rendez, hogy Tamás ügyfele menekülőre fogja a dolgot. Tamás frusztráltan és kimerülve elmenekül Flóra idegrohama elől, és egy retro kocsmában köt ki, amit korábbról már jól ismert, mert sokat járt ide, ám megtudja, hogy a város egyik legendás, kultikus kocsmáját bezárják.

Bár reggel Andrénak sikerült tisztáznia Biankával azt a félreértést, hogy ő nem egy selyemfiú, hamarosan újra döntéshelyzetbe kerül. Bianka ugyanis lehetőséget ajánl neki arra, hogy elrepüljön vele Los Angelesbe és ott töltsenek némi időt egymás társaságában. A jegyek már ki vannak fizetve, és mivel Biankának van ott laskása, vendégül is látná a srácot. André habozik, mert habár az utazás vonzó, és Bianka sem teljesen közömbös, megalázónak érezné, ha fizetnének neki a szexért. André vonakodik elfogadni az ajánlatot, de mikor Karola a szemére veti, hogyha elfogadja az ajánlatot, akkor tényleg egy selyemfiú lesz.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top