Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1657. rész tartalma

Tamás reggel nagyon lelkes, amikor Cactus felajánlja neki, hogy szervezzen meg egy fesztivált. Ám lelkesedése rögtön lelohad, amikor Cactus… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1657
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. november 29., péntek, 19:00-kor

1657. rész tartalma

Tamás reggel nagyon lelkes, amikor Cactus felajánlja neki, hogy szervezzen meg egy fesztivált. Ám lelkesedése rögtön lelohad, amikor Cactus világossá teszi a számára, hogy nem fognak előleget kapni. Tamás nyel egy nagyot, nem akar még több tartozást felhalmozni. Nem sokkal később Tamás beszél Joe-val a szorult helyzetéről, aki közli vele, hogy az embernek vállalkozóként rizikót kell vállalnia, és Joe szerint Tamás a tapasztalatával simán össze fogja tudni hozni a dolgot.

Gábornak lelkiismeret furdalása támad, amikor Kata közli vele, hogy Dzseni érez iránta valamit. Gábor őrlődik, hogy elmenjen-e még egyszer Dzsenihez, hogy tisztázza, hogy soha nem játszott vele. Végül ráveszi magát és szembenéz Dzsenivel. Elmondja a lánynak, hogy Dzseni csak belelovalta magát valamibe. Ám amikor Dzseni tiltakozik és egyértelművé teszi, hogy mit talál annyira csodálatosnak benne, Gábor akaratlanul is meghatódik. Gábor bűntudattól vezérelve megpróbálja helyreigazítani ezt a pozitív képet és közben bepillantást enged a belső világába, ami sokkal komorabb, mint ahogy azt Dzseni elképzelte. Mindenekelőtt azt hangsúlyozza ki, mennyire képtelen kapcsolatban élni.

Alesszia visszazuhan a földre, amikor Joe szigorúan közli vele, hogy még át kell utalnia a havi bérleti díjat. Alesszia azzal mentegetőzik, hogy már szinte teljesen le van égve. Frusztráltan ismeri fel, hogy a Stefinél nem keres eleget ahhoz, hogy meg tudjon élni. Amikor Alesszia fizetésemelést kér Stefitől, Stefi egy kicsivel többet ad neki, ám minden további emelést azzal visszautasít, ez egy kemény szakma, végig kell járni a ranglétrát. Amikor Alesszia este korgó gyomorral kiszolgálja magát a büfépultból, egy vendég rajtakapja őt. A vendég felajánlja Alessziának, hogy jelentkezzen nála, ha egy jól fizető állásra van szüksége.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top