Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1659. rész tartalma

Gábor reggel elmeséli Evelinnek, hogy csókolóztak Dzsenivel, és a lány meggyőzi, hogy adjon még egy esélyt a dolognak. Gábor és Dzseni talál… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1659
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 3., kedd, 19:00-kor

1659. rész tartalma

Gábor reggel elmeséli Evelinnek, hogy csókolóztak Dzsenivel, és a lány meggyőzi, hogy adjon még egy esélyt a dolognak. Gábor és Dzseni találkoznak is Ákosék albérletében, és Gábor élvezi, hogy Dzseni ennyire vonzódik hozzá. De amikor Kata szobájában kötnek ki, és Norbi váratlanul hazajön, Dzseni igyekszik elrejteni előle Gábort. Gábor rájön, hogy egy tinédzserrel készül együtt lenni, és hogy Dzseni még soha nem volt férfival. Gábor véget vet a kapcsolatuknak, mielőtt még elkezdődött volna.

Tamás nagyon stresszes: a Retró fesztivál szervezése minden energiáját leköti. Flóra viszont úgy érzi, elhanyagolja őt és a gyermekvállalással kapcsolatos terveiket. Csúnyán összevesznek és Tamás nagyon zaklatott. Kétségbeesetten Szofinak panaszolja el a problémáit, akinek sikerül felbátorítania.

Bori reggel megtudja, hogy a Ligetben leépítések várhatóak, és kétségbeesetten próbálja megakadályozni, hogy a kollégái és barátai elveszítsék az állásukat. Bécy azonban le akarja rázni magáról a felelősséget, és azt a látszatot kelti, hogy valójában Bori miatt készülnek elbocsátásokra. A munkatársak Bori ellen fordulnak és ő kiborul.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top