Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1664. rész tartalma

Dávid Bori vádaskodása miatt még mindig sokkhatás alatt áll, de ártatlannak tartja magát. A lány viszont feljelentette szexuális zaklatás miatt… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1664
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 10., kedd, 19:00-kor

1664. rész tartalma

Dávid Bori vádaskodása miatt még mindig sokkhatás alatt áll, de ártatlannak tartja magát. A lány viszont feljelentette szexuális zaklatás miatt. A rendőrség kihallgatja Dávidot, és a DJ Sport fitneszben is szárnyra kelnek a pletykák, amitől Dávid rádöbben, hogy erre a sztorira rámehet az élete. Pánikban elindul Borihoz, hogy megkérje, vonja vissza a feljelentést. De ő látni sem akarja Dávidot.

Elérkezett Karola nagy napja: végre bemutatják a klipjét. Nagyon izgul és örül az eseménynek: Teó mindenben támogatja. De egy áramszünet miatt veszélybe kerül a bemutató parti. Végül Karolának egy ügyes improvizációval sikerül megmentenie az estét. Tulajdonképpen boldog lehetne, ha meg tudná osztani ezt a pillanatot a barátaival.

Tamás egyre jobban stresszel, mikor a fesztivál-szervezésen felül még a mosogatógép is tönkremegy. Hogy Flóra ne tudja meg, milyen szorult helyzetben van, nem hívja ki a szerelőt, és maga lát neki a javításnak. De alaposan félresikerül a dolog, és ezért Flóra Tamás háta mögött csak beszél egy szerelővel. Vitatkozni kezdenek, mire Tamás végül bevallja, hogy anyagilag nagyon rossz a helyzete, és hogy az elmúlt hetekben is hazudott neki.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top