Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1665. rész tartalma

Ma kerülne végre sor a petesejt levételére a mesterséges megtermékenyítés keretében, ám a tegnapi vita óta nem állnak jól a dolgok Tamás és… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1665
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 11., szerda, 19:00-kor

1665. rész tartalma

Ma kerülne végre sor a petesejt levételére a mesterséges megtermékenyítés keretében, ám a tegnapi vita óta nem állnak jól a dolgok Tamás és Flóra között. Tamás ki akar békülni Flórával, ám ő kissé kiábrándult és kétségei támadtak afelől, hogy jelenleg vállaljanak-e egyáltalán közös gyermeket. Tamás először kétségbeesik, ám egy szenvedélyes szerelmi vallomással sikerül mégis kibékülnie Flórával.

Bencét reggel ismét az alkotói válsága nyomasztja, amiből most Rozina próbálja kirángatni. Bence elmondja, hogy a legnagyobb nyűgje az, hogy Vanda csak piti melókat passzol le neki. Kezdi megutálni a tetoválást, és Rozina az egyetlen öröme. Ezen felbuzdulva úgy döntenek, hogy a lány odaköltözik a házba. Bence később a sarkára áll és kap egy jó melót, de minden igyekezete ellenére sem tudja hozni az elvárt szintet.

Joe kihozza Dávidot a rendőrségről és megrémül, amikor látja, milyen állapotban van. Amikor Dávid összeomlik a DJ Sport fitneszben, mert lehet, hogy tényleg félreértette Bori viselkedését, Joe nem bírja tovább magába fojtani a sajnálatot és segít Dávidnak, hogy még egyszer beszélhessen Borival. Kérjen bocsánatot és mondja el, ez egy félreértés volt. Talán Bori visszavonja a feljelentést. Bori azonban nem lágyul el, Joe-nak pedig Evelin előtt is magyarázkodnia kell.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top