Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1666. rész tartalma

Dávid reggel ismét ráébred arra, hogy kész rémálommá vált az élete, mióta zaklatással gyanúsítják. A DJ Sport Fitneszben alszik, és amikor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1666
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 12., csütörtök, 19:00-kor

1666. rész tartalma

Dávid reggel ismét ráébred arra, hogy kész rémálommá vált az élete, mióta zaklatással gyanúsítják. A DJ Sport Fitneszben alszik, és amikor elmegy az albérletbe pár holmijáért, Evelinbe botlik. Dávid teljesen kétségbeesik, amikor észreveszi, hogy Evelin már semmit nem érez iránta. Mikor aztán még a fitneszszalon vendégei is ellenségesen lépnek fel vele szemben, és erőszaktevőnek nevezik, Dávid besokall. Készít egy videofelvételt, melyben előadja saját verzióját, hogy voltaképpen ő az áldozat.

Reggel Bence nagyon rosszkedvű, mert Vanda telefonon letolta, hogy az új rajzai cseppet sem jobbak, mint a korábbiak, nem látja a fejlődést. Miközben Marci egyre hívogatja, Bence nem veszi föl a telefont, hanem egy graffitiparkban keres inspirációt, ahol azonban a graffitiző srácok ugyancsak gúnyt űznek belőle és a rajzaiból. Teó, aki jobb kedvre akarja deríteni a fiát, elviszi Bencét egy biliárdszalonba, ahol Bence kiönti a szívét Teónak. Marci időközben üzen, hogy feljön hozzájuk Budapestre, és Bencéék készülnek is a fogadására. Amikor azonban Marci nem jelentkezik, kezdenek egyre nyugtalanabbá válni. Végül a fiúk anyja, Éva telefonál, hogy Marci autóbalesetet szenvedett.

Milánnak és Bellának nagy tervei vannak mára, élményfürdőbe készülnek, de Orsi keresztülhúzza a számításukat: előbb fel kell takarítaniuk ezt a disznóólat, amit tegnap csináltak. Milán és Bella titokban mégis elindulnak a fürdőbe, de egy mogorva bohóc beül a taxiba, hogy vigyék el őt egy ékszerüzletbe. A fiataloknak nem tetszik a fura utas, ráadásul nem sokkal azután, hogy a bohóc belépett az ékszerüzletbe, hangos dörrenést hallanak bentről. Milán és Bella pánikszerűen értesítik a rendőrséget, hiszen biztosak benne, hogy egy rablás szemtanúi lettek.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top