Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1667. rész tartalma

Bori reggel ledöbben, amikor Rolanddal meglátják a videót, amit Dávid töltött fel tegnap a netre. Roland leragad annál, hogy Bori elhallgatta… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1667
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 13., péntek, 19:00-kor

1667. rész tartalma

Bori reggel ledöbben, amikor Rolanddal meglátják a videót, amit Dávid töltött fel tegnap a netre. Roland leragad annál, hogy Bori elhallgatta előle, hogy csókolóztak Dáviddal. Összevesznek. Mikor Bori később megtudja, hogy Nelli hihetőbbnek tartja Dávid verzióját, és őt ribancnak tartja, úgy érzi sarokba szorították. Elbizonytalanodva azon gondolkodik, hogy vajon nem tehet-e ő is arról, hogy Dávid olyan rámenős volt.

Lali hazatér Ciprusról és az utcán rögtön megismerkedik álmai nőjével, Noémivel, aki ráadásul még nagy rajongója is, így Lali lelkesen randevút beszél meg vele az TÉR-ben. Ám sajnos Noémi undoknak tűnő testvére, Virág is a lánnyal tart. Egy spontán mulatós fellépés után Lali már biztos benne, hogy meghódította Noémit, amikor a lány a testvére közbenjárása miatt lelép.

Orsi reggel nagyon ki van borulva Marci miatt, fájdalmát és feszültségét a lakótársain vezeti le. Ám még munka közben sem tud egy kicsit sem fellélegezni, amikor egy beteget betolnak a műtőbe. A beteg barátnője nagyon aggódik. Amikor Orsi megtudja, hogy a beteg jól van, elbeszélget a nővel és bátorítja őt. De később kiderül, hogy téves információt közölt, és hiú reményeket keltett a hozzátartozóban. A beteg elveszítette az egyik lábát. Orsi kikészül idegileg. Vera nővér megpróbálja vigasztalni őt, de miután kiderül, hogy Orsi miért volt ma szétszórt, hazaküldi a lányt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top