Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1668. rész tartalma

Evelin örül annak, hogy ma eltölthet egy csajos napot Alessziával, mert a Dávid féle ügy miatt ki akar kicsit kapcsolódni. Ám Alesszia kap… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1668
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 16., hétfő, 19:00-kor

1668. rész tartalma

Evelin örül annak, hogy ma eltölthet egy csajos napot Alessziával, mert a Dávid féle ügy miatt ki akar kicsit kapcsolódni. Ám Alesszia kap egy feladatot Stefitől: át kell vennie egy kortárs festményt, amit ajándékba kapott egy mecénásától. Evelin véletlenül tönkreteszi a képet. Alesszia rögtön pánikba esik, hogy Stefi ki fogja rúgni, vagy élete végéig fizetheti a kép árát – ám Evelin kitalálja, hogy fessék újra a képet, hiszen Stefi még nem is látta a festményt.

Lali mindent bevet, hogy meghódítsa álmai nőjét, Noémit. Végül a lány nővérének gáncsoskodása ellenére sikerül mindkettőjüket rávennie arra, hogy eljöjjenek az albiba egy vacsorára. A fiú a rá váró feladattól iszonyúan beparázik, és Gábort és Nikit hívja segítségül, akik végül Lalival együtt egy igazi ünnepi vacsorát rittyentenek, amit a vendégek nagyon dicsérnek. Lali boldog, és úgy véli, a legjobb úton halad afelé, hogy meghódítsa álmai asszonyát. Ám kiderül, hogy a lány undorítónak találja a fiú vadászgörényeit, sőt fél is tőlük.

Bence frusztrált, mert nem tud szabadulni az érzéstől, hogy miatta halt meg Marci, ezért akaratlanul, de megbántja Rozinát. Mivel nem tud magával mit kezdeni, hogy fájdalmát enyhítse, bemegy a tetoválószalonba dolgozni, de rögtön összekap Emillel. A tetoválószalonban újra találkozik és így rendesen megismerkedik Nadinnal. Nadin, amikor megtudja, hogy Bence azért feszült, mert nemrég halt meg az öccse, ismét megkínálja az ütős anyaggal, amitől Bence elbódul. Nadin, akinek bejön Bence, elhívja a fiút egy bezárt színházba, ahol le is fekszenek egymással.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top