Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1669. rész tartalma

Amikor Alesszia túlkölti magát, megint szembesül vele, hogy az életmódját nem tudja finanszírozni a fizetéséből, ismét fizetésemelést kér… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1669
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 17., kedd, 19:00-kor

1669. rész tartalma

Amikor Alesszia túlkölti magát, megint szembesül vele, hogy az életmódját nem tudja finanszírozni a fizetéséből, ismét fizetésemelést kér Stefitől, de megint nem jár sikerrel. Amikor Stefi meghúzza a hátát, nem fogadja el a lány felajánlott gyógytornász segítségét. Alesszia később rájön, mekkora összeget költ Stefi egy kóklernek tűnő gyógymasszőrre, betelik nála a pohár, és kérdőre vonja a főnökét.

Bence reggel a színházban ébred, és komoly bűntudata van Rozina miatt, akinek hazudott és megcsalta. Bence sietve elindul haza. Hazaérve az aggódó Rozina szembesíti őt azzal, hogy hazudott neki. Veszekszenek, mivel Bence nem akarja bevallani, mit is csinált valójában.

Lali napja szinte tökéletesnek indul: úszik a szerelmi mámorban Noémivel. A lánnyal együtt véletlenül összetalálkozik Csocsesszal, aki meghívja őket a mai fellépésére. A fellépés előtti hangpróbán Noémi hanyagolja Lalit, míg végül eltűnik Csocsesszal a backstage-ben. Lali magába roskadva megy haza, ahol megjelenik Virág, Noémi nővére, hogy elvigye a húga pénztárcáját, amit ott felejtett. Lali olyan nagyon szomorú, hogy Virág megsajnálja őt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top