Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1670. rész tartalma

Reggel, miután Marci temetése lezajlott, a gyászoló család és barátok a T.É.R.ben gyűlnek össze, hogy emlékezzenek a fiúra. A csendes, szomorú… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1670
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 18., szerda, 19:00-kor

1670. rész tartalma

Reggel, miután Marci temetése lezajlott, a gyászoló család és barátok a T.É.R.ben gyűlnek össze, hogy emlékezzenek a fiúra. A csendes, szomorú összejövetelen Bence nem bírja sokáig, és lelép. A házba menekül, ahol rajzolással próbálja kiadni magából a fájdalmat. Ez végül nem jön össze neki, és Nadinnál keres menedéket.

Lali reggel nem igazán tud örülni, amikor Csocsesz felbukkan az albérletben, és felveti, hogy dolgozzanak együtt. Lali ebbe csak akkor megy bele, amikor Csocsesz megesküszik, hogy semmi nem volt köztük Noémivel. Lalinak lelkiismeret-furdalása támad, amiért letámadta a lányt, mert azt hitte, hogy az bepróbálkozott Csocsesznél. De miután Csocsesz megesküszik, hogy semmi ilyen nem volt, felkeresi a lányt, hogy bocsánatot kérjen, és újrakezdik Noémivel. Amikor ott áll Csocsesz stúdiójában, és a legújabb, általa írt slágert énekli, a mennyben érzi magát.

Alesszia miután tegnap elhatározta, hogy nem fog többet éhbéréért dolgozni Stefinek, reggel határozottan elé áll és választás elé állítja. Vagy fizetésemelést kap, vagy felmond. Az ultimátum visszafelé sül el, ezért Alesszia megpályáz egy állást Anasztáznál.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top